Quote (SonAmadik @ Oct 24 2018 02:02pm)
Wspaniały? Raczej nie, po prostu jest wart swojej ceny.
Czy chciałbym nosić przy sobie urządzenie za 5k pln wiedząc że mogę je zgubić, upuścić i będę musiał się o nie martwić? nie
Wole mieć biedadroida i wiedzieć że jak się mu coś stanie to sobie kupie nowy, bo czemu nie. Dodatkowo mam telefon o takiej samej specyfikacji za połowę ceny.
Bo nie ma dedykowanego systemu? Bo niektóre aplikacje uruchamiają się sekundę dłużej? Jestem w stanie to przełknąć za komfort nie bycia apllefagiem i połowę ceny jabłka.
Tak, niestety nie jestem parówkowym potentatem jak większość apllowców na forum, więc nie mogę sobie pozwolić ani nie chcę wypierdalać parę tysięcy zł.
Tylko nie rozumiem łez i bólu dupy apllowców w swoim temacie, bronią tej marki jakby byli jej właścicielami, albo chociaż sprzedawali te telefony. xd
obrażajcie sobie biedadroida, chuj mnie to boli, dla mnie są wystarczające.
Mam ibona służbowego (aktualnie X) i nie odczuwam jakiejś różnicy, poza tym, że jak w starbaksie piję kawę i trzymam go pionowo, to gimnazjalistkom cieknie po nogach.
Korzystam, bo mogę, aczkolwiek sam nie wypierdoliłbym tyle kasy po to, aby mieć "inny" sprzęt, bo lepszy to dużo powiedziane.