Quote (Exnom @ 31 Mar 2018 00:10)
Ja chyba nie zmieniam, jak dla mnie to dużej rewolucji nie ma. Różnice są male dla zwykłego użytkowania, tylko nie wiem jak trybie nocnym bo nie dało się sprawdzic w Saturnie. Jeśli robimy fotki ze zblizeniem to ewidentnie widać większą ostrość. Ekran IPS jak dla mnie kicha. Trochę wolniejszy od s9+. Nie wiem jak bateria.
Osobiście gdybym nie miał s9+ lub innego flagowca to zapewne kupilbym P20 a tak to zostanę.
no niestety, jak chcesz androida który będzie wspierany, pozostaje ci jedynie pixel i nokia. trochę to smutne bo jest w opur dobrych słuchawek z robotem (mimo że wolę iOS), które przestają być wspierane zaraz po premierze. nawet samsung, który wydaje się być liderem we wsparciu swoich flagowców, potrzebuje pół roku żeby zaktualizować swój najmocniejszy model. kiedyś motorola robiła robotę w tej kwestii bo potrafili zaktualizować szybciej swoje middle-endy niż google nexusy, niestety po przejęciu przez chińczyków wysrała się na swoich klientów. Szkoda że google nie robi z tym nic, bo pixele sprzedają się słabo, a opinię o androidach budują słabe software'owo modele.