Quote (Elder33 @ Tue, Sep 1 2009, 07:51am)
Nie będzie buntu, jak kliknę magiczny przycisk 'Remove' w panelu gildiowym. Mogę i w końcu to zrobię, zwłaszcza po tym jak w ostatnią środę zrobiliśmy w 1,5h TotCr25, mieliśmy zaraz przenieść się do Ulduaru25 i nagle nam z raidu zaczęły wychodzić osoby z tekstem, że 'wolą sobie 10 zrobić'...
@graczjeden - były już takie myki... ale potem jeden z drugim łaskę robi, że klawisze w Ulduarze wciska... i zamiast konkretnych wyzwań (hardmode'y) to mamy - kurwa - wycieczkę krajoznawczą. Już pominąć powinienem fakt, że Ulduar geared mag robi <3k dps overall, a np. warki to chyba pytą biją.
@wielkiburak - ametriny 10agi/10hit, 12sp/10int, 12sp/10crit, 20ap/10crit. Mam na nie mnóstwo klientów, nie wystawiam - pół godziny na schodach Eventide w Dalaran i mam kasę na raidy i kurwy w IF

no u nas tak zrobili i z tego co kojarze akurat wtedy zrobilismy 1st kill ktoregos z hard modow

Quote (wielkiburak @ Mon, Aug 31 2009, 11:37pm)
juz nie moge edytowac:
jakie designy na ametrine, eye of zul i dreadstone polecacie kupic, zeby najdrozej sie sprzedawaly? wiem ze to zalezy od serwera, ale jakies topowe na bank sa
ja jako 1 design kupilem Potent ametrine i od razu 2 sztuki sprzedalem, kilkadziesiat sekund po wystawieniu
/e widze w kalendarzu ze yogg + vezax hard mody chca robic, bo na ostatnim raidzie szybko wyczyscilismy do nich droge. Efekt napisania co bedziemy robic chyba widac

17 signow poki co :<
This post was edited by graczjeden on Sep 1 2009 03:20am