Quote (Last_Hope @ Apr 2 2023 03:17pm)
Czyli cold dot elementalista
Dzieki
bedzie git ja tym przegralem z 300-400h lacznie na jakos 10 postaciach w tamtej lidze xD. nie jestem pewiem czy jestem gotowy zrobic to samo w tej, jednak gorąco polecam.
lvlowac mozesz wszystkim, pod fire, pod lightning sparkiem lub stormblast mine(ja nie lubie bo duzo klikania), mozesz od 1 lvla pod cold grac. czyli freezing pulse, na 12 lvlu creeping frost dostaniesz, potem w akt 2 cold snap, i mozesz robic vaal side lokacje takie czerwone portale, bo w 2 akcie moze wypasc ci vaal cold snap, ktory w chuj daje clearu. ale bez vaal wersji na spokojnie akty przejdziesz. i w 3 akcie dorzucasz vortex (na lewym przycisku myszy castuje sie jak chodzisz) po zabiciu graviciousa. niestety trzeba go kupic chyba za cene 1 orb of chance. no ale mozesz lvlowac czyms innym do 3 aktu lub nawet dalej, i poprostu zmienic gemy w 9 akcie czy kiedy ci tam pasuje

tutaj gameplay jakos 5 dnia ligi. jednak nie polecam leap slama grac, bo znerfili attack speed kazdej bazy sceptre - i to w chuj spowalnia czas skakania. no a shield charge jest ogolnie lepszy na ten build. tylko jak nagrywalem to jeszcze nie mialem tej swiadomosci
This post was edited by firstmurloc on Apr 2 2023 07:25am