Quote (RoGH @ Dec 5 2013 04:16pm)
Lepiej się bawiłeś, bo byłeś co najmniej parę lat młodszy, teraz jesteś senior. Robiłeś 2 instancje przez całą grę i było to fajniejsze? Krowy były jeszcze spoko, ale expowałem na nich 2 lata, a baalruny to przecież farmi się już 10 lat o-o
Po resetach farmiło się fajnie - przez jeden dzień. Następnego dnia po resecie już dawno byłem na baalrunach i to na hc i oprócz tego, że jedna osoba przygotowywała czasami nihla i diablo, to wszyscy siedzieli na tej samej instancji. Trudno więc tutaj mówić o jakiejś wyższości.
A zmieniają sporo, chociażby z tym community, które do tej pory na d3 było tragiczne, na szczęście klany i właśnie "communities" wyglądają bardzo fajnie i gwarantuję, że ogrom graczy będzie należeć do klanu i jednocześnie do wielu communities (POLSKA SEKCJA, POLSKI HARDKOR, EURO-PVP). To akurat będzie spoko, pytanie, czy dopracują jeszcze parę rzeczy na dodatek.
ale pierdolenie glupot, gra ci sie podobala bo byles pare lat mlodszy, skonczylem czytac na tym, nie wiem typie czemu sie tak lansujesz kim to nie jestes, kastractwo umyslowe w twoim wypadku wychodzi juz od miesiaca, czyli pierwszej gry w poe na nemesis, hehe pozdro