Quote (Xasthur @ 27 Nov 2013 16:45)
Inferno przed wprowadzeniem MP, to mniej więcej dzisiejsze MP3. Jedyne co mogłoby zabić botowanie, to itemki z popremierowych czasów.
Owszem, to było w okolicach obecnego mp3, ale pamiętaj, że wtedy itemki (legendy)i były znacznie słabsze i dużo trudniej się je zdobywało. Co innego jak potem na mp0 w a1 mogłeś wyfarmić łatwiutko itemki, które pozwalały Ci grać na wyższym mp.
e: dopiero teraz doczytałem do końca, nie wiem czemu. Mówiąc o trudności inferno chodziło mi o to że wtedy gra nawet z "topowymi" itemkami na inferno była wymagająca. Np. boty by praktycznie nie istniały gdyby z wprowadzeniem nowego lootu poziom trudności odpowiadałby nowempu mp6-7. Przez to, że cała masa ludzi bociła mp0 przez grube miesiące nazbierało się itemków, które pozwoliły farmić wyższe mp i teraz mogą latać nawet mp10.
Quote (RoGH @ 27 Nov 2013 16:45)
Napisali oficjalnie, że staty itemów są mocno podkręcone na potrzeby testów, nie będzie tak to wyglądać w oficjalnej wersji, a to daje daje spore nadzieje na to, że nie będzie się po bardzo krótkim czasie chodzić w samych legendach, nie zwracając uwagi na żadne inne itemy, czy to poprzez trade czy crafting.
Co do single game - rozwiązanie soul bound też może będzie miało miejsce albo np. trade możliwy wewnątrz klanu, do tego dochodzą communities - zobaczymy, na tym etapie cieżko coś rozstrzygnąć.
Jasne, też nadzieję, że poziom trudności będzie podkręcony. Mi jednak w tej serii gier sama trudność contentu nie daje takiej satysfakcji jak trejding. Takie farmienie żeby w końcu farmić najcięższy poziom trudności bez żadnego zysku (nawet nie chodzi o euro) jest bez sensu.
Oczywiście wprowadzenie sensownego trybu pvp zamknęłoby mi japę.
This post was edited by myr00n on Nov 27 2013 10:00am