Quote (Nothus @ Jul 2 2017 03:15pm)
Ale nie ważne jakiego brudnego małego wacka kupisz, to nigdzie nie działają kierunkowskazy. Może się nie znam, ale przy kupnie bmw chyba jest obowiązek podpisania dokumentu, że będziesz jezdził jak pizda i absolutnie nie bedizesz przestrzegał przepisów.
Są modele praktycznie bezawaryjne i są bardziej awaryjne i nie mam nic przeciwko jeżdżeniu samochodem 5-10 letnim, ale starsze złomy? Kurwa OC powinno mieć wtedy współczynnik +1000%, a na stacjach kontroli pojazdów powinni wszystko sprawdzać podwójnie. Bo później takie niedojebane sebixy w bmw jeżdżą po drogach, rozwalają krawężniki i chodniki przy rondach "BO KURWA LECĘ BOKIEM AAAAAAAAAAAAA" i zabijają ludzi, którzy normalnie jadą.
Zaraz będzie pewnie "nieee no, przecież w vagach, francuzach i innych też tacy ludzie jeżdżą" - pewnie, że tak, ale to są wyjątki. W bmw wyjątkami są normalni ludzie. Taka marka niestety. Trzech moich znajomych jezdzi bmw i wszyscy to niedojeby do potęgi. Przypadek?
moje auto ma 18 lat i jest w lepszym stanie niz 3 auta ktore byly u mnie na kanale (roczniki 2008+) takze pierdolenie o stanie i roczniku jest o kant dupy rozbic
Sa ludzie ktorzy wymieniaja zawieszenie jak czuja ze juz nie jest w dobrym stanie a sa ludzie ktorzy beda jezdzic do momentu az sie nie rozpadnie