Quote (Ajven @ 23 Aug 2017 19:40)
sa tez tacy ktory nie zgrywaja intelektualistow nie potrafiac przeczytac tego co ktos napisal, niestety do niech nie nalezysz, podalem dosc mocna argumentacje na co ty i inne przyglupy reagujcie hejtem bo sobie nie radzicie z prawda, takich jak wy jest w polsce 98% wiec mam was serdecznie w dupie :) niedosc ze zadnej wiedzy nie macie to jeszcze jestescie na tyle uposledzeni ze nie potraficie podjac zadnej merytorycznej dyskusji
Uwaga przytaczam twoją MOCNĄ ARGUMENTACJĘ XDDD
Quote (Ajven @ 20 Aug 2017 13:14)
to jest bez sensu, nie pokazesz mi ani jednego t estu bez udzialu ludzkiego, a test z udzialem czlowieka jest niewiarygodny w zadnych dowodac hnaukowych, takze wierz sobie w swoje bajki ja mam to w dupie, android nigdy nie mial nie ma i nie bedziesz mial startu do iosa
Quote (Ajven @ 20 Aug 2017 02:11)
owszem duza cena sprzetu apple jest soft, ale co mam uzywac ? hackintosha ktory jest dobry na stacjonarke ale na laptopie to bieda ?
zreszta nie mieszkam w polandi zeby mnie cenami ruchali w dupe, ja mam normalne ceny od apple (20% taniej niz w usa, w polsce jest 10-20% drozej niz w usa, wiec roznica spora)
zreszta uwazam ze IOS > windows phone > smieszny android a na laptopy macOS > windows > smieszny linux wiec jestem w stanie zaplacic za ten system operacyjny wiecej
i teraz wisienka na torcie
argumenty mowiace za tym ze cos W MOJEJ OPNII jest lepsze a cos innego gorsze ? moge ci podac ale to dalej bedzie moje zdanie ja nie jestem debilem jak 99,9% ludzi z polski ze musze udawadniac ze cos jest gownem albo cos nie jest