Quote (Over_You @ 20 Nov 2016 17:02)
Moj kuzyn ma podpisany kontrakt sponsorski z nike i ostatnio zaczal nadmiar tych ciucjow wystawiac na olx. Masakra jacy ludzie sa jebnieci. Buty kpsztujace w sklepie powiedzmy 800, on wystawia za 400 a te jebane kurwy o 5 zl negocjuja xd
Kiedyś sprzedawałem przetworniki do gitary. Cena rynkowa ~450zł. Wystawiłem za 400. Odezwał się jakiś gościu, napisał. że bierze. Odpisałem, że spoko i podałem mu adres odbioru. Typ się zapytał, czy możemy umówić się na mieście. Zgodziłem się. Dzień przed napisał mi, że jest w KURWA JEBANYM HILTONIE. No to se myślę, kasiasty koleś, po chuj mu używane? No ale w sumie co mnie to obchodzi. Jadę tam, piszę mu, że jestem. Typ schodzi na dół do holu i siadamy na boku. Zamówił se pierdolony serniczek za 40zł, po czym pyta mnie: ILE ZEJDZIESZ Z CENY? Rozglądam się po tym jebutnym jak moje boisko do piłki nożnej w liceum holu i patrzę na niego z niedowierzaniem. Chwila zastanowienia i mówię "ZEJDĘ DWIE DYCHY". Nie zdążyłem się jeszcze porządnie ogarnąć w sytuacji i typ mnie pyta: TYLKO TYLE? Cisza. Zaczynam się zastanawiać, że pewnie dlatego może zamawiać sobie pierdolone serniczki za 40zł, bo rucha takich frajerów jak ja na te 40zł. Odpowiadam: "NIE." Po czym typ wyciąga 2x 200zł i pyta czy mam wydać XDD. Wydałem mu 20 dychy i wyszedłem. Mam nadzieję, że wpadł pod pociąg.
True story.