Quote (RoGh @ May 23 2013 01:21pm)
Spadanie cen złota to całkowicie normalny proces, poza tym nie wynika on z botowania, jak słusznie zauważył Xasthur. Poza tym chodziło mi głownie o to, ze gada bzdury, mówiąc, ze "wszyscy" już maja na hc 100 paragona, ten miesiąc temu to nawet ona go nie miała, ale takich osób nie było nawet 200 na całym eu realm. Ja niestety nie mam teraz czasu na grę w d3, jak i w żadna inna, ale te kilka tygodni temu namowilem z 5-10 swoich znajomych z sc, zeby zaczęli grać na hc i wszyscy tluka namiętnie, a dołączają do nich kolejni, twierdze wiec, ze na hc nadal jest fajnie, jest z kim pograć i można dobrze zarobić. Simple as that. A ceny nawet najsłabszych z tych uzywalnych legendarnych mówią same za siebie.
Tu się zgodzę z tym że klimat na HC jest o wiele lepszy ale ceny są już niskie.Kolega Xasthur napisał że najtańsze mempo 20baniek...pamiętam jak najtansze było po 80 a nawet więcej

poza tym ile tych Memp etc. się znajduje ;)? trzeba mieć fatra w rollach po prostu. Może mam trochę tzw. żal dupy bo pamiętam z Sc jak ceny zaczęły nagle spadać i to samo stało się z Hc nie dawno.Tak że owszem może i idzie coś tam zarobić ale trzeba mieć sporo wolnego czasu. Co do gry for fun tak żeby poklikać sobie to oczywix że warto grać na HC