Quote (Latwiak @ 30 Jul 2012 11:00)
nie polecam w sumie, mam ale nic nadzwyczajnego, carchariasow tez nie polecam, podkladka goliathus tez gowno pruje sie na koncach ;c
tzn inaczej, jest spoko, ale nie jest warte swojej ceny az tak barzdo
e2: klawe i sluchafony mam od czerwca zeszlego roku - na klawie jako pierwszej w moim zyciu starly sie nadruki na przyciskach, asd nie widac prawie wcale (a s uzywam tylko do targetself lol), a mic padl mi w styczniu tego roku w sluchawkach,
również mam goliathusa i potwierdzam, pruje się na końcach, ale za 30 dyszki nie ma co marudzić. słuchawek razera nigdy już nie kupię, barracudy kupione za kusz pieniędzy rozjebały się po miesiącu, a przejściówki na normalne wejście były guwnianej jakości i lekkim szarpnięciem można było powyrywać kable. teraz mam słuchawki logitecha g930 które w stanach za 300zł nówki dorwałem i szczerze mogę powiedzieć, że lepszych słuchawek jeszcze nie miałem. jedyny problem z nimi był przy d3, bo jakoś sterowniki źle dźwięk rozkładały, ale wystarczyło zainstalować starszą wersję, grać w dolby i było super. do tego syntezator głosu jest boskim narzędziem do trollowania na gildiowych ventach i TS'ach ;D