Quote (RoGh @ 12 Oct 2010 00:06)
Po pierwsze, ta gra to nie az taki sirjuz biznes, naprawde nie musisz tak bardzo przezywac, tego co robimy w naszej gildii.
Po drugie, zadnych grzybkow nam nie wplacil. (edit: no dobra, podobno grzyba czy dwa nam wplacil ;p )
Po trzecie, moim zdaniem to prowokacja kogos z jsp.
Po czwarte, jezeli to nie prowokacja, to jezeli prawda jest co ten gosc mowi, to sam fakt, ze trafi do nas do gildii na godzine, albo na pare dni, bedzie dla niego wystarczajaca radoscia, aby wplacic nam grzyby smsem, zamiast kupic 2 kanapki w szkolnej kawiarence.
Mam nadzieje, ze to zamknie temat i zainteresowanie osob trzecich, nie wiem w ogole po co o tym debatowac...
Wkurwia mnie fakt, że żerujecie na głupocie takich osób. To raczej dla was zaczyna się to robić sirjuz biznes, bo rekrutujecie ludzi tylko po to, żeby wam dali grzyby. Ile wam wpłacił w to nie wnikam, ale sądząc z radości jaką okazywali na wcześniejszych stronach ludzie od was to to nie był jeden czy dwa. Jeśli to prowokacja, to chętnie się dowiem kogo. Jakoś wątpię mimo wszystko. Wątpię też, żeby zależało mu na gildii 'na godzinę', bo po co? Profitów już żadnych do golda i expa nie otrzymuje, tylko stracił grzyby na tym, że do was dołączył i pewnie teraz wypłakuje rzekę.
Quote (Rafalek @ 12 Oct 2010 00:09)
Powoli zaczynasz przesadzać Pawełku.
Przepraszam. Już siedzę cicho jak mysz pod miotłą.
This post was edited by pawlosek on Oct 11 2010 04:18pm