Pora napisać jakiś dłuższy post.
Quote (Patryk1991 @ 8 Aug 2010 19:23)
Witam!
Zapewne nie każdy tutejszy user pisze bez błędów ortograficznych i 'pozjadanych' liter.... Otóż przedstawię Wam teraz 2 przykłady wątków:
1. Cśo ejst nie tka z karta grafizcna gefreoce
Wtmai wssystjuxcg!
Otoz cos sie dzieje z moja karta graficzna - podczas grania zawiesza mi sie kmop!
2. Coś jest nie tak z moją kartą graficzną geforce
Witam wszystkich!
Otóż coś się dzieje z moją kartą graficzną - podczas grania zawiesza mi się komp!
Oczywiście były to przykłady

Nie chodzi mi tutaj o dyslektyków - chodzi o to aby nie zjadać liter i czasami zastanowić się zanim naciśnie się 'Wyślij'. Dlatego też rozpoczynam akcję 'Piszę poprawnie po polsku'. Jeśli nie zjadasz liter i starasz się pisać bez błędów (
oczywiści3 czy 4 błędy mogą się zdarzyć!) wstaw ten kod w swoim podpisie:
Codehttp://www.elmarco.pl/cms/pliki/flagi/flaga_polska.jpg
Piszę poprawnie po polsku!Pierwszy post, każde zdanie zaczyna się wielką literą, "ą", "ę", przecinki i te sprawy. Tylko bezsensowne czepianie się literówek, na które nikt normalny nie zwraca uwagi, bo po co. Też znalazłem u Ciebie literówkę, jak się z niej wytłumaczysz?
Poniżej kolejne Twoje posty. Zero przecinków, wszystkie zdania zaczynane małą literą, nie ma kropek.
Quote (Patryk1991 @ 8 Aug 2010 19:29)
u mnie jakoś działa

tutaj chodzi a nie wiem co biega

Czepiasz się jak przygłup literówek, a stawiasz pełno emotikonek.
Quote (Patryk1991 @ 8 Aug 2010 19:35)
zauważłemten błąd w sygnie a posta nie czytalem ale teraz widz
e 
Literówka + dwie spacje przed emotikonką + widz
e, hipokryta.
Quote (Patryk1991 @ 8 Aug 2010 19:39)
ale lepszy taki kod niż ten co teraz masz

http://img638.imageshack.us/img638/2606/214ccjl.jpg
Kolejny raz zdanie zaczęte małą literą.
Quote (Patryk1991 @ 8 Aug 2010 19:48)
nie

rogala na to sika a że to jego subforum to i ja też będę

I znowu, brak przecinków, "rogala" przez małe "r", dwie spacje przed emotikonką.
Quote (Patryk1991 @ 8 Aug 2010 22:21)
chciałem was troche
doksztaucic ale jak niechcecie to nie !!!!
tematu nie zamykać może kto zechce sobie popracować nad ortografią

Wszystko j/w + "doksztaucić".
Quote (Patryk1991 @ 9 Aug 2010 01:28)
nie byłem to ja
Znowu.
Składnia połowy zdań jak u guwna na #e-drama.
Podsumowanie:
Gdzie to Twoje poprawne pisanie? Błędów jest pewnie więcej, te rzuciły mi się w oczy. Idź sobie lepiej pograć na xBox360, a nie ucz ludzi pisać poprawnie. Zostaw to osobom, które rzeczywiście nie robią błędów, a ich posty czyta się z przyjemnością. Tak potrafił pisać np. Baldy, ale pewnie nie pamiętasz jego postów. Sam wiem, że zdarzają mi się błędy, więc też unikam poprawiania innych, no chyba, że ktoś pisze "jóż" etc. Jak nie mam o czymś pojęcia to się po prostu nie odzywam.
This post was edited by toyo on Aug 9 2010 12:41pm