d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Co Sadzisz O Aborcji? > Licze Na Nieco Sensownych Wypowiedzi
Prev18910111246Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Dec 19 2009 09:54am
wyczuwam podobieństwo pakitosn'a do mirko_filipowic :>
Banned
Gold: 10.00
Dec 19 2009 09:55am
DOBRA KURWA KONIEC PIERDOLENIA O TEMACIE O KTORYM NIE MACIE POJECIA GLUPIE BACHORY!!!

Sluchajcie kurwa:
Gwałt - aborcja dozwolona: dziecko bedzie prawdopodobnie niekochane, niechciane, matka w depresji... pozatym sa szanse ze bękart wyrosnie na takiego samego kurwiszona jak ojciec
Zagrozenie zycia/zdrowia matki - rowniez dozwolona

A jak ktos sie wjebal to przeciez wie kiedy guma pekla albo kiedy kolo zajebal niekontrolowane strzała, a wtedy mamy cos takiego jak tabletki uniemozliwiajace zajscie w ciaze, ewentualnie
jakies srodki wczesnoporonne, tzn kiedy jeszcze plod nie jest rozwiniety, kiedy w sumie nie jest jeszcze fizycznie "życiem".

jakiekolwiek skrobaNKI i pozbywanie sie rozwinietego juz kilkutygodniowego dziecka jest dla mnie pojebane i niehumanitarne.
Ktokolwiek nie zgadza sie z moją opinia niech wyp[ierdala do czestochowy na kleczkach albo mordowac ludzi na ulice.
Banned
Dec 19 2009 09:56am
Quote (mysz15 @ Dec 19 2009 09:55am)
DOBRA KURWA KONIEC PIERDOLENIA O TEMACIE O KTORYM NIE MACIE POJECIA GLUPIE BACHORY!!!

Sluchajcie kurwa:
Gwałt - aborcja dozwolona: dziecko bedzie prawdopodobnie niekochane, niechciane, matka w depresji... pozatym sa szanse ze bękart wyrosnie na takiego samego kurwiszona jak ojciec

A jak ktos sie wjebal to przeciez wie kiedy guma pekla albo kiedy kolo zajebal niekontrolowane strzała, a wtedy mamy cos takiego jak tabletki uniemozliwiajace zajscie w ciaze, ewentualnie
jakies srodki wczesnoporonne, tzn kiedy jeszcze plod nie jest rozwiniety, kiedy w sumie nie jest jeszcze fizycznie "życiem".

jakiekolwiek skrobaNKI i pozbywanie sie rozwinietego juz kilkutygodniowego dziecka jest dla mnie pojebane i niehumanitarne.
Ktokolwiek nie zgadza sie z moją opinia niech wyp[ierdala do czestochowy na kleczkach albo mordowac ludzi na ulice.

Ty widzę masz duże doświadczenie w temacie, po tym jak Twoja dziewczyna zapomniała wziąć tabletek?
Banned
Gold: 2.20
Dec 19 2009 09:56am
Quote (gostek987 @ Dec 19 2009 04:54pm)
dla mnie jest to rownie wazny moment zycia
stukniemy sie teraz pisiorami??

Poproszę Karola G aby mnie zastąpił w tej wiekopomnej chwili.
Banned
Gold: 1,236.51
Warn: 30%
Dec 19 2009 09:57am
Quote (mysz15 @ 19 Dec 2009 16:55)

Sluchajcie kurwa:

dodam, ze szanse na stanie sie takim samym kurwiszonem jak ojciec tego dziecka ma jeszcze pewnie kazdy z nas, wiec nie wspominalbym o tym.
Zycie mozna roznie definiowac.
Banned
Gold: 10.00
Dec 19 2009 10:01am
Quote (SilentSpamer @ Dec 19 2009 03:57pm)
dodam, ze szanse na stanie sie takim samym kurwiszonem jak ojciec tego dziecka ma jeszcze pewnie kazdy z nas, wiec nie wspominalbym o tym.
Zycie mozna roznie definiowac.

fakt, natomiast jak dostajesz zjebane geny to twoje szanse na zjebany charakter wzraSTAJĄ;)

Quote (plebshater @ Dec 19 2009 03:56pm)
Ty widzę masz duże doświadczenie w temacie, po tym jak Twoja dziewczyna zapomniała wziąć tabletek?

po 1 nie zapominala bo jej rylem beret o to,
po 2 z reguly łykała moj spust wiec nie musialem sie martwic że ją zalałem a ona była płodna:)
po 3 w takich sprawach jakas wiedze powinien miec kazdy, zeby potem nie bylo takich pojebow co na pryszcza mowia ciąża pozamaciczna-_-
Banned
Warn: 40%
Dec 19 2009 10:02am
Tylko matka ma prawo decydowac o tym (darmowy zabieg) - to moze byc.
Tylko matka ma prawo decydowac o tym (bardzo drogi zabieg) - moga wypierdalac.
dozwolona tylko w przypadku gwaltu, zagrozenia zycia, chorob - juz lepiej je zabic, niz ma sie urodzic z downem bez rak i nog.. bedzie tylko cierpiec.. roslinka.
dozwolona tylko do okreslonego etapu ciazy (jakiego?) - mlode matki aka wakacyjna noc.
Member
Gold: 1,992.34
Dec 19 2009 10:02am
Quote (Pakitosn @ 19 Dec 2009 17:49)
z toba jest :)  jak sukcez mowil, to nie jest dziecko / zycie itd      tylko plod, mozna abordowac i nie ma zadnych problemow psychicznych, a jesli sa to wlasnie przez takich debili jak ty ktorzy napierdalaja co chwila ' o kurwa zabilas czlowieka o ja jebie'

this.

Quote (S3X @ 19 Dec 2009 17:45)
no to kurwa wez mi powiedz co by do chuja miala zrobic jak by nie bylo aborcji ??????? Musiala by chodzic. Znam osoby ktore normalnie chodzily do szkoly w ciazy i nie mialy wiekszych problemow kwiestia dogadania sie z dyrektorem nauczycielami. Lecieli z materialem do przodu rodzily pozenij matura i kazda z nich zyje i nie ma wiekszego problemu nawet nie myslala ani sekundy o aborcji -.-

KIEDYS
jestem ciekaw jak Ty bys sie czul wiedzac ze Tobie kiedys ktos takie cos zrobil bo ja naprawde chujowo

Gówno Cie to obchodzi jak ja bym sie czuł, gówno Ci do tego jak ktoś by sie czuł, gówno Ci do tego "jakby nie było aborcji" NIE GDYBAJ DO KURWY NĘDZY tylko mów o faktach. Fajnie że znasz ale jest też mnostwo takich które by nie chciały i by tak nie chodziły i by nie miały mozliwosci dogadac sie z dyrektorem jesli by on byl idiotą. wiec co z tego że znasz? Mówimy o faktach, jest płód nie ma nic do gadania, jesli pare czynnikow wskazuje że lepiej usunąc to usunąc i chuj. Nie gdybaj.

Quote (SilentSpamer @ 19 Dec 2009 17:45)
zabezpieczanie sie ma cos do tego. powinnismy ponosic odpowiedzialnosc, a nie hodowac bezmyslne pokolenia traktujace aborcje jak antykoncepcje.

Poza tym "swietosc zycia" to nie bzdury. Nie zyjmy jak zwierzeta.
A kilkumiesieczne dziecko tez ma "gowno" do gadania.

NIe ma nic do gadania, nic kurwa nic. A jak ma to niby co?

http://www.youtube.com/watch?v=7DtiehFDFxQ

8:07 masz o jebanej świetosci życia
Jeśli aborcja by byla droga tak od 300pln to by nie byla tak traktowana. proste

Quote (gostek987 @ 19 Dec 2009 17:44)
to jest jej cipa i nie jest zmuszona wpuszczac tam kutasa

Mówimy aborcji, czyli po wpuszczeniu kutasa, czemu na siłe próbujecie kurwa w przeszłośc patrzeć. to może nie powinna przed ślubem? żeby być pewna że z tym chce dziecko i zeby przypadkiem z innym nie mieć?
Member
Gold: 0.00
Dec 19 2009 10:05am
Quote (Mateuszek @ Dec 19 2009 05:22pm)
ABORCJA JEST W PYTE
POPIERAM ABORCJE DO 15 ROKU ZYCIA DZIECKA

ABORDAŻ JEST OK
Member
Gold: 0.00
Warn: 70%
Dec 19 2009 10:07am
Quote (Sukcez @ Dec 19 2009 06:02pm)
this.

Gówno Cie to obchodzi jak ja bym sie czuł, gówno Ci do tego jak ktoś by sie czuł, gówno Ci do tego "jakby nie było aborcji" NIE GDYBAJ DO KURWY NĘDZY tylko mów o faktach. Fajnie że znasz ale jest też mnostwo takich które by nie chciały i by tak nie chodziły i by nie miały mozliwosci dogadac sie z dyrektorem jesli by on byl idiotą. wiec co z tego że znasz? Mówimy o faktach, jest płód nie ma nic do gadania, jesli pare czynnikow wskazuje że lepiej usunąc to usunąc i chuj. Nie gdybaj.

NIe ma nic do gadania, nic kurwa nic. A jak ma to niby co?

http://www.youtube.com/watch?v=7DtiehFDFxQ

8:07 masz o jebanej świetosci życia
Jeśli aborcja by byla droga tak od 300pln to by nie byla tak traktowana. proste

Mówimy aborcji, czyli po wpuszczeniu kutasa, czemu na siłe próbujecie kurwa w przeszłośc patrzeć. to może nie powinna przed ślubem? żeby być pewna że z tym chce dziecko i zeby przypadkiem z innym nie mieć?

+ DLACZEGO CALA ODPOWIEDZIALNOSC MA PONOSIC DZIEWCZYNA?? koles sie spusci i nara ma w dupie ,a dziewczyna ma zesrane zycie, abordować
Go Back To Polska Topic List
Prev18910111246Next
Add Reply New Topic New Poll