Quote (Pakitosn @ 19 Dec 2009 17:49)
z toba jest :) jak sukcez mowil, to nie jest dziecko / zycie itd tylko plod, mozna abordowac i nie ma zadnych problemow psychicznych, a jesli sa to wlasnie przez takich debili jak ty ktorzy napierdalaja co chwila ' o kurwa zabilas czlowieka o ja jebie'
this.
Quote (S3X @ 19 Dec 2009 17:45)
no to kurwa wez mi powiedz co by do chuja miala zrobic jak by nie bylo aborcji ??????? Musiala by chodzic. Znam osoby ktore normalnie chodzily do szkoly w ciazy i nie mialy wiekszych problemow kwiestia dogadania sie z dyrektorem nauczycielami. Lecieli z materialem do przodu rodzily pozenij matura i kazda z nich zyje i nie ma wiekszego problemu nawet nie myslala ani sekundy o aborcji -.-
KIEDYS
jestem ciekaw jak Ty bys sie czul wiedzac ze Tobie kiedys ktos takie cos zrobil bo ja naprawde chujowo
Gówno Cie to obchodzi jak ja bym sie czuł, gówno Ci do tego jak ktoś by sie czuł, gówno Ci do tego "jakby nie było aborcji" NIE GDYBAJ DO KURWY NĘDZY tylko mów o faktach. Fajnie że znasz ale jest też mnostwo takich które by nie chciały i by tak nie chodziły i by nie miały mozliwosci dogadac sie z dyrektorem jesli by on byl idiotą. wiec co z tego że znasz? Mówimy o faktach, jest płód nie ma nic do gadania, jesli pare czynnikow wskazuje że lepiej usunąc to usunąc i chuj. Nie gdybaj.
Quote (SilentSpamer @ 19 Dec 2009 17:45)
zabezpieczanie sie ma cos do tego. powinnismy ponosic odpowiedzialnosc, a nie hodowac bezmyslne pokolenia traktujace aborcje jak antykoncepcje.
Poza tym "swietosc zycia" to nie bzdury. Nie zyjmy jak zwierzeta.
A kilkumiesieczne dziecko tez ma "gowno" do gadania.
NIe ma nic do gadania, nic kurwa nic. A jak ma to niby co?
http://www.youtube.com/watch?v=7DtiehFDFxQ
8:07 masz o jebanej świetosci życia
Jeśli aborcja by byla droga tak od 300pln to by nie byla tak traktowana. proste
Quote (gostek987 @ 19 Dec 2009 17:44)
to jest jej cipa i nie jest zmuszona wpuszczac tam kutasa
Mówimy aborcji, czyli po wpuszczeniu kutasa, czemu na siłe próbujecie kurwa w przeszłośc patrzeć. to może nie powinna przed ślubem? żeby być pewna że z tym chce dziecko i zeby przypadkiem z innym nie mieć?