Quote (zuz9 @ 22 Sep 2016 07:32)
Zastanawiam się nad zakupem s7, ktoś posiada i jest w stanie napisać kilka słów na temat? Myślałem tez nad p9, ale ponoć s7 go gniecie... W s7 obudowa z tyłu jest metalowa? Używam uchwytu samochodowego na magnes, ale w s7 pod obudowę nie włożę kawałka blaszki jak mam w s5. S6 edge się łapał magnes z tego co kojarzę...
Mam S7 od jakis 2 miesiecy.
Zastanawialem sie pomiedzy iPhone 6s / HTC 10 / S7 wlasnie.
Zajebiscie szybko dziala. Jestem bardzo zadowolony, mimo, ze romy w poprzednich telefonach zmienialem co chwile, bo tutaj cos mi sie nie podobalo, tam mi sie cos nie podobalo. Tutaj stockowy rom dziala naprawde super. Czytniki lini papilarnych meg aszybko i bez zarzutow. Aparat 10/10 - robilem telefonem zdjecia na wakacjach - niektore lepsze od zdjec z cyfrowki za 2k ( nie ma co porownywac jednak co z lustrzanka ). Dla mnie, jako, ze mam male rece, 5'1" jest idealny i lezy zajebiscie w rece. Co do obudowy, jest cala ze szkla. Na poczatku sie balem, ze bedzie mi wypadal z reki - wydawal sie dosc sliski, ale kwestia przyzyczajenia i jest ok. Mozliwosc karty SD to duzy plus - nie wszystkie telefony na to pozwalaja aktualnie.
Ale jak chcesz teraz kupowac telefon, to ja bym poczekal. 4tego pazdziernika Google bedzie mialo konferencje i rusza do sprzedazy Google Pixel i Google Pixel XL - nowsze procki, lepszy aparat, no i HTC je robi. HTC 10 duzo lepiej mi lezal w rece - jakos taki 'lepszy feel' - obudowa metalowo/matowa robila swoje. Jednak zdecydowalem sie na S7 ze wzgledu na aparat - n atym mi najbardziej zalezalo.
This post was edited by zYwi3c on Sep 22 2016 12:53am