Quote (Pingu_Hv @ Sat, 13 Jun 2009, 19:00)
Niby nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi, ale jakie pytanie - taka odpowiedź:
Żeby nie było - cytat:
Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny?
Otóż
mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np.
w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej.
Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację.
Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza.
Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest.
FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE:
***ależ możliwe, potem dziecko rozwija sie w pralce a po 9 miesiacach wyjmujesz
***To teraz już wiem czemu w instrukcji mojej pralki piszą, żeby przed uruchomieniem sprawdzić, czy w środku nie ma dzieci ***proponuje założyć prezerwatywe na pralke i do zasobnika nasypa globulek...
***tylko uważaj gdzie potem to pranie wieszasz. jak będzie
wisiało w
przeciągu, to te odwirowane plemniki mogą podczas porywu
wiatru dostać się do twojego ucha, a potem do macicy i ciąża murowana***przed włożeniem do pralki proponuje dobrze wytrzepać....bielizne i przegonić plemnictwo tam gdzie pieprz.....znaczy pieprzenie rosnie ***plemnictwo maskuje sie jak dobrze wyszkolony oddział ninja- wtapia sie w otoczenie... nie mamy szans
***najpierw domestos, potem wygotować, wywirować i na 3 zdrowaski do pieca
jak widać, baba zawsze ma problem (facet by się nie pytał o takie rzeczy bo ma to w głębokim poważaniu) ale jak daleko może sięgnąć idiotyzm ludzki czy też brak edukacji?
This post was edited by ademu on Jun 13 2009 12:49pm