Quote (myr00n @ Mar 13 2014 01:03am)
mi tam sie przyjemnie ogladalo awendzursuw w kinie. Film dokladnie taki jaki mial byc - superbohaterowie, dobre efekty specjalne, troche humoru i masa rozpierdolu. Nie mozna przeciez caly czas ogladac dramatów.
W ten sam sposob tez podobal mi sie pacific rim, pelen rozpierdol, wielkie roboty i potwory. Przy tego typu filmach budzi sie we mnie taki ukryty dzieciak :<
Ne slyszalem o nim, ale brzmi dobrze.
Ja zaraz zabieram sie za Frozen, zobaczymy czy mnie nie zawiedzie, bo juz po trailerach liczylem na dobrze animowana basn.
Mnie tez sie go przyjemnie ogladalo. Bylem najebany w 3 dupy, po 2 nieprzespanych nockach z D3. Tyle tylko, ze to film zeby zobaczyc i zapomniec. moze kiedys przy piwie przez przypadek ze znajomymi na to trafic i zostawic. Nic wiecej.
Quote (PQA @ Mar 13 2014 02:59am)
Byłbym wdzięczny za polecenie tytułów do obejrzenia w trybie natychmiastowym, z mojej listy na filmwebie:
http://www.filmweb.pl/user/Fj00b/films/wanna-seeOstatnio na same średniaki, tudzież "tylko" dobre filmy trafiam, a chciałbym znowu obejrzeć coś na miano Donniego Darko / Wyspy Tajemnic, żeby mieć nad czym myśleć.
Mam jeszcze pytanko co do tegorocznych Oscarów - większość z listy obejrzałem (oprócz Wilka i Her) i tak naprawdę żadnej rewelacji nie ma, najwyższą notę bym wystawił Zniewolonemu i Dallas Buyers Club (Takie 7.5/10), natomiast nigdzie nie ma żadnej nominacji (nawet i chociażby przy Montażu) dla "Rush", który z tych filmów na 2013 r. był dla mnie największym pozytywnym zaskoczeniem. Nie mógł być nominowany z jakiegoś powodu, czy o co chodzi? :< Aż trudno mi uwierzyć, że normalną drogą do żadnej kategorii nie mógł się załapać.
e: Parę tygodni temu w tym temacie ktoś mocno zachwalał "The Game" z Douglasem - Na tej podstawie szybciej obejrzałem. Naprawdę genialny film i mocne zakończenie, długo siedział w głowie.
Na liscie masz w 90% dobre lub bardzo dobre kino wiec ogladaj jak leci.
Jesli chcesz film, nad ktorym bedziesz musial pomyslec to zobacz Mullholand Drive od Lyncha, Stay z Gosslingiem.
Co do Oscarow - akademia jaka jest kazdy widzi. Tyle w temacie.