Quote (groom @ 28 Dec 2013 16:05)
Mi chodzi bardziej o poziom graczy. Wiadomo, ze jak team nie ogarnia to samemu majac nawet 20/0 gry sie nie wygra. Gralem 5 gier na west na poziomie gold 2/3 i jedyne co ludzie potrafili dobrze zrobic to napisac "report xxx no blue for me" albo "mid or afk" i 0/10 w 5 min. Na west przy gold 2 juz potrafili sie zebrac bez zbednego gadania, rozjebac mida, wrocic do bazy i puszowac inna linie bez oddania glupiego killa. Czasem trafiaja sie jakies kwiatki typu koles farmiacy creppy pod enemy nexusem gdy caly team wrocil do bazy albo niszczenie kilku inhibitorow zamiast normalnie skonczyc cala gre. Z tego co udalo mi sie zauwazyc to gold na east - silver na west co nie zmienia faktu, ze ciezej sie gra majac 4 debili w druzynie ktorzy moze maja jakiegos skilla ale kompletnie nie wiedza jak zamykac gry.
Mam diament na west i diament na east. Przyznam szczerze - jedno i to samo gówno jeżeli mówisz o złotym elo hell. Ludzie, mimo że Riot dał im free wardy to i tak ich nie używają (mówię o west) lub wolą iść na barona zamiast kończyć grę (east). Mózg rozjebany w obydwu przypadkach, ale jeżeli miałbym oceniać skill graczy indywidualny (lane phase), to jest to samo. Nie ma różnicy, a jeżeli ją dostrzegasz jakimś cudem, to zasługa autosugestii i stereotypu wykreowanego parę lat temu, gdzie FAKTYCZNIE Gold East = Silver West.
Jedyne serwery, które stoją wysoko i się naprawdę wyróżniają, to Azjatycki i NA. Grałem 3-4 gry na Platynie II NA, było ciężko.
This post was edited by Nothus on Dec 28 2013 08:43am