Quote (FeyenoordRox @ Sun, 3 May 2009, 18:51)
do wella tylko maga lub WL'a
lol to sie ubawiłem

rougiem mam wieksza skuteczność niz niejeden mag

a tak nawiasem to kazdy char sie nadaje na welle (nawet barb - choc teraz po uppie ls troche mniej)
magiem gra sie anjprosciej welle bo jest to najprostrzy char w do grania
ja tam woel rouga i znam weilu pro graczy którzy zmienili wlasnie z maga na rouga castera

ale aby mozna było mówić o wellowaniu trzeba miec dobre itemz to podstawa
Quote (kapsel47 @ Sun, 3 May 2009, 19:35)
zaczalem grac w ls-a i poradzili mi zeby zrobic postac hc i wystawic itemy na marketplace. problem jest w tym ze jak daje marketplace selling to pisze no items found. Czy te itemy sa za slabe? Wydaje mi sie ze tak, bo lvl 1 chara mozna w 5 minut zrobic.
wg mnie nieoplaca sie teraz grac juz na hc tak jak to bylo wczesniej bo z relacji osób które przeszly na hc szło zarobić tam chociżby na mutables a teraz juz sie nieda

a zeby znalesc jakis gg item trzeba zainwestowac fg bo mając crap itemz nieznajdzies tam nic gg w przeciwienstwie do sc bo tutaj anwet spotkasz sie z nupami idacymi do mq z tire 1 - 3 itemz o0 tam po pierwsze nikt cie niewezmie na catas jak nic niebedziesz potrafil zdzialac a po2 ciezko bedzie ci przezyc na crapach

Quote (FeyenoordRox @ Sun, 3 May 2009, 19:40)
tak, tylko jak ktoś zaczyna grac w LSa nie ma ani ogrania ani fg ( zazwyczaj )
a dobra well rogue kosztuje DUŻO więcej od prostego maga co można zrobić za 500 fg i będzie dawał rade 
ale takei cos za 500 fg to nawet wellerem nazwać niemozna

wiadomo mag tańszy (teoretycznie) ale np porównaj sobie ceny 50 int axe sword z 50 int degerkiem
2m przyklad wez scale lether 50 int vs 50 int robe
a co do tych 500 fg to nawet na 2 charmy niestarczy

ale wiem ze tez takie build bywaja tylko potem jak grasz z kims takim catas przykladowo to heale ma rzedu ~300 to ja wyciasgam tyle castrem ninja na mele itemz

Quote (kapsel47 @ Sun, 3 May 2009, 19:41)
to jezeli hc odpada, na sc, ile musialbym grac zeby zarobic 150fg ?
ciezko powiedzieć byly takie ewenementy które w trakcie peirwszego claiba zgarnialy itemki za xxk fg ale tak srednio liczac mozesz wyciagnać ~100 - 500 fg per claimb ale ofc jak masz farta i cos trafisz bo niemajac szczescia za grosz mzoesz podhcodzic do mq 100x i nic nieznaleść
Quote (arutsuru @ Sun, 3 May 2009, 19:49)
zalezy ile dziennie bedziesz gral

muterzy kupuja teraz low lvl items na hc i sc
glownie tier 1-3 z roznymi prefixami
i iel bedzie na nich wyciagac ~1 - 5 fg za szt
This post was edited by misiekxxl on May 3 2009 12:51pm