d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Android > Temat Oficjalny
Prev1865866867868869966Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 655.22
Nov 27 2015 03:21am
Quote (Nothus @ 27 Nov 2015 10:49)
Hedon, ciebie już pojebało do reszty kurwa O_o. Nie jestem jakimś fanboyem samsunga, ale samsung note > redmi note. Detale są ważne i wykonanie również.
Poza tym kurwa... Jak masz do wyboru 3 batoniki, pierwszy w chuj drogi za 100zł, drugi lepszy od pierwszego za 5 zł, a trzeci to podróbka i tandetne wykonanie drugiego za 3 zł, to uwazasz, że warto oszczedzic te 2 zł?
Samsungi są tanie w chuj, wytrzymałe i w wiekszosci dobrze wykonane. Mam porównanie do wszystkich hujłejów i xiaomi i jest drastyczna różnica w wykonaniu przy niewielkiej różnicy cenowej.

A kiedy ja powiedzialem ze redmi note > samsung note?
Mowie, ze redmi note jest 3 razy tanszy i gorszy. Dopiero mi note jest na tym samym poziomie co samsung note a wciaz o polowe tanszy. Czytaj ziomeg ze zrozumieniem.

W ogole seria redmi jest biedna a seria mi flagowa. Dlatego napisalem elfisherowi, ze ta dyskusja o porownywania samsung note vs redmi note nie ma sensu.

ps. z dobrze wykonanymi samsungami to poplynales. mialem sgs2, sgs3. moj kumplem mial sgs2, sgs4, sgs5, note 2 i note3. dopiero ten ostatni i sgs 5 sa jako tako wykonane :)
Member
Gold: Locked
Nov 27 2015 03:26am
Quote (Letter_kenny @ 27 Nov 2015 11:21)
A kiedy ja powiedzialem ze redmi note > samsung note?
Mowie, ze redmi note jest 3 razy tanszy i gorszy. Dopiero mi note jest na tym samym poziomie co samsung note a wciaz o polowe tanszy. Czytaj ziomeg ze zrozumieniem.

W ogole seria redmi jest biedna a seria mi flagowa. Dlatego napisalem elfisherowi, ze ta dyskusja o porownywania samsung note vs redmi note nie ma sensu.

ps. z dobrze wykonanymi samsungami to poplynales. mialem sgs2, sgs3. moj kumplem mial sgs2, sgs4, sgs5, note 2 i note3. dopiero ten ostatni i sgs 5 sa jako tako wykonane :)

Lulz, sry, w takim razie cośźle przeczytałem.

Co do SGS2 to proszę o zmontowanie spierdolki. Najlepszy telefon jaki do tej pory miałem w życiu. Lekki, wytrzymały (spadł mi z 3 piętra na chodnik i nic...), odpowiednia wielkość, bateria trzymała ok. 3 dni przy normalnym użytkowaniu, 4 lata bez ani jednego zawieszenia... Jak dla mnie cud nie telefon.
SGS 5 miałem jako służbowy i był ok, ale poprosiłem o zmianę telefonu lub dopłatę do mojego prywatnego, bo sgs5 był dla mnie za duży (mam rączki jak niemowle).
Teraz mega propsuję serię A samsungów. A3 = metalowy odpowiednik SGS2, A5 = za duża wersja A3. Zajebiste telefony :drool: i mega tanie. 700 zł nówka sztuka?
Member
Nov 27 2015 03:29am
Quote (Nothus @ 27 Nov 2015 11:26)

Co do SGS2 to proszę o zmontowanie spierdolki. Najlepszy telefon jaki do tej pory miałem w życiu. Lekki, wytrzymały (spadł mi z 3 piętra na chodnik i nic...), odpowiednia wielkość, bateria trzymała ok. 3 dni przy normalnym użytkowaniu, 4 lata bez ani jednego zawieszenia... Jak dla mnie cud nie telefon.
SGS 5 miałem jako służbowy i był ok, ale poprosiłem o zmianę telefonu lub dopłatę do mojego prywatnego, bo sgs5 był dla mnie za duży (mam rączki jak niemowle).
Teraz mega propsuję serię A samsungów. A3 = metalowy odpowiednik SGS2, A5 = za duża wersja A3. Zajebiste telefony :drool: i mega tanie. 700 zł nówka sztuka?

To prawda sgs 2 byl swego rodzaju przelomem ale ta klapka jak zyletka i schodzaca farba to nie jest cos czego wymaga sie od flagowca.
Ja mam teraz sluzbowego ajfona i juz kurwa odliczam dni az sie tego gowna pozbede. Niestety w orange nie maja nexusow ani xiaomi ani oneplus wiec musze wziac szajsunga ;c
Member
Gold: 0.01
Warn: 30%
Nov 27 2015 03:30am
Quote (Nothus @ Nov 27 2015 10:26am)

Props. Sgs2 mialem przez 2 lata, aż dalej go mojej pannie ktora w 1 dzień zbila ekran zrzucając go z lozka. Mi kurwa po chodnikach latal jak pojebany i nic. Ale czego kobieta nie spierdoli? Sgs2 najlepszy telefon swiata. Gdyby jesscze wygladal jak podstawowy sgs to bylby krulem telefonuw.
Member
Nov 27 2015 03:33am
Quote (JaszczombKrulNiebiosuw @ 27 Nov 2015 11:30)
Props. Sgs2 mialem przez 2 lata, aż dalej go mojej pannie ktora w 1 dzień zbila ekran zrzucając go z lozka. Mi kurwa po chodnikach latal jak pojebany i nic. Ale czego kobieta nie spierdoli? Sgs2 najlepszy telefon swiata. Gdyby jesscze wygladal jak podstawowy sgs to bylby krulem telefonuw.

Kurwa hahahha historia z mojego życia :D. 4 lata użytkowania i tylko drobne jakieś niewidoczne ryski użytkowe, żadnych wielkich uszkodzeń, mimo że latał jak pojebany po kafelkach i innych pierdołach. Moja kboieta miała go tydzień niecały. Tylna klapka (chujowy tandetny plastik) złamany i pajączek na szybce bo wrzucała perfumy do torebki.... Kurwa mać te telefony nie służą kobietom xddd

Quote (Letter_kenny @ 27 Nov 2015 11:29)
To prawda sgs 2 byl swego rodzaju przelomem ale ta klapka jak zyletka i schodzaca farba to nie jest cos czego wymaga sie od flagowca.
Ja mam teraz sluzbowego ajfona i juz kurwa odliczam dni az sie tego gowna pozbede. Niestety w orange nie maja nexusow ani xiaomi ani oneplus wiec musze wziac szajsunga ;c

Nie polecam oneplus. Siostra mojej kobiety tydzień temu wysłała drugi raz telefon do serwisu, raz problem z wyświetlaczem, teraz z czytaniem baterii.
Member
Nov 27 2015 03:35am
Quote (Nothus @ 27 Nov 2015 11:33)
Kurwa hahahha historia z mojego życia :D. 4 lata użytkowania i tylko drobne jakieś niewidoczne ryski użytkowe, żadnych wielkich uszkodzeń, mimo że latał jak pojebany po kafelkach i innych pierdołach. Moja kboieta miała go tydzień niecały. Tylna klapka (chujowy tandetny plastik) złamany i pajączek na szybce bo wrzucała perfumy do torebki.... Kurwa mać te telefony nie służą kobietom xddd

Nie polecam oneplus. Siostra mojej kobiety tydzień temu wysłała drugi raz telefon do serwisu, raz problem z wyświetlaczem, teraz z czytaniem baterii.

ostatnio macalem kolezanki oneplus x. op imo.
Member
Nov 27 2015 03:36am
Quote (Letter_kenny @ 27 Nov 2015 11:35)
ostatnio macalem kolezanki. op imo.

fix'd
Member
Nov 27 2015 03:40am
Quote (Nothus @ 27 Nov 2015 11:36)
fix'd

Szanujmy sie xd
Member
Gold: 0.01
Warn: 30%
Nov 27 2015 03:45am
Quote (Letter_kenny @ Nov 27 2015 10:35am)
ostatnio macalem kolezanki oneplus x. op imo.

Byś co innego pomacal, a nie tylko te telefony i gierki.
Member
Nov 27 2015 03:47am
Quote (JaszczombKrulNiebiosuw @ 27 Nov 2015 11:45)
Byś co innego pomacal, a nie tylko te telefony i gierki.

kurwa! zebys ty chociaz cwierc tego co ja wymacal to moglbys sie nazywac kasanową B)

lepiej opowiedz jak ladnie dzis ujebales kolo :rolleyes:

This post was edited by Letter_kenny on Nov 27 2015 03:48am
Go Back To Polska Topic List
Prev1865866867868869966Next
Add Reply New Topic New Poll