Quote (Letter_kenny @ 27 Nov 2015 11:21)
A kiedy ja powiedzialem ze redmi note > samsung note?
Mowie, ze redmi note jest 3 razy tanszy i gorszy. Dopiero mi note jest na tym samym poziomie co samsung note a wciaz o polowe tanszy. Czytaj ziomeg ze zrozumieniem.
W ogole seria redmi jest biedna a seria mi flagowa. Dlatego napisalem elfisherowi, ze ta dyskusja o porownywania samsung note vs redmi note nie ma sensu.
ps. z dobrze wykonanymi samsungami to poplynales. mialem sgs2, sgs3. moj kumplem mial sgs2, sgs4, sgs5, note 2 i note3. dopiero ten ostatni i sgs 5 sa jako tako wykonane :)
Lulz, sry, w takim razie cośźle przeczytałem.
Co do SGS2 to proszę o zmontowanie spierdolki. Najlepszy telefon jaki do tej pory miałem w życiu. Lekki, wytrzymały (spadł mi z 3 piętra na chodnik i nic...), odpowiednia wielkość, bateria trzymała ok. 3 dni przy normalnym użytkowaniu, 4 lata bez ani jednego zawieszenia... Jak dla mnie cud nie telefon.
SGS 5 miałem jako służbowy i był ok, ale poprosiłem o zmianę telefonu lub dopłatę do mojego prywatnego, bo sgs5 był dla mnie za duży (mam rączki jak niemowle).
Teraz mega propsuję serię A samsungów. A3 = metalowy odpowiednik SGS2, A5 = za duża wersja A3. Zajebiste telefony

i mega tanie. 700 zł nówka sztuka?