Quote (RavenN @ Sep 17 2015 07:03pm)
Z tego co czytam to w większości odsyła się bezpośrednio do producenta, więc chyba nie powinno być problemu. Bardziej boli zapewne czas oczekiwania na rozpatrzenie gwarancji i ewentualną naprawdę + odesłanie sprzętu, bo pewnie ze 2 miesiące to trwa. Mój obecny smartfon to też w sumie chińczyk, a nie było z nim żadnego problemu więc nie nastawiam się zbytnio na jakąś awaryjność, tym bardziej, że xiaomi to nie jakiś kruger matz z cebulandii czy inny syf, a jedna z czołowych firm zajmujących się produkcją takiego sprzętu w chinach. Biorąc wersję prime będę miał spokój z telefonem przez kolejne 2-3 lata zważywszy na moje użytkowanie, a 850 zł to bardzo mały wydatek jak za taką specyfikację. Tak czy siak jeszcze odczekam ze 2 tygodnie zanim cokolwiek zamówię, bo akurat ten model jest stosunkowo nowy i jeszcze niewiele jest o nim sensownych opinii na necie.
troche kusi mnie wymiana lowendowego telefonu z wp na coś takiego, jak masz jakieś opinie czy recenzje bądź zastanawiasz się nad czymś innym to się podziel plox