Quote (RavenN @ 17 Sep 2015 18:10)
Przymierzam się powoli do zakupu nowego smartbona. W sumie wyjebane w jakieś niesamowite bajery - ma mieć dobry aparat, płynnie śmigać bez wgrywania custom romu, LTE i ekran nie mniejszy niż 5". Telefonu głównie używam (poza dzwonieniem) jako nawigacji, jeśli ma to jakieś znaczenie. LG G2 będzie odpowiedni do tych zadań czy jest coś lepszego z tej półki cenowej (tj ~800 zł)?
Samsungi odpadajo w przedbiegach.
I to dosyć spory błąd. Mam kontakt z nowymi smartfonami teraz (nie starsze niż 1 rok) i niestety samsung wypada najlepiej wg mnie. Osobiście nienawidzę tak dużych telefonów jak 5" +++++, bo to kretynizm i w kieszeni się nie mieści, ale co kto lubi.
Jeżeli chodzi o płynne działanie, zajebisty aparat, LTE i ekran 5" to polecam Samsung Galaxy A5 (nie żadna alfa, nic innego, tylko najnowszy A5). Premierę miał na początku stycznia z tego co kojarzę. Osobiście używam A3 (to samo, tylko mniejszy wyświetlacz 4.5") i jestem w chuj zadowolony.
Tani (~1000zł?), wytrzymały(aluminium, nie szajsungowy plastik), zajebiście wygląda (cztery różne warianty kolorystyczne), szybki i płynny. No lepiej się nie dało trafić, bo ma wszystko co trzeba i tanio : ).