Quote (fskrufskru @ 17 Jul 2015 16:28)
Po prostu zle zakladasz lub kupujesz jakąś lipę, ewentualnie czysty niefart i tyle. U mnie mialem kilka podejsc, nawet chcąc to zdjąć miałem małe problemy.
Co do tego powietrza, jesli zostaje to zdejmij folie i zaloz ponownie, ja tak robilem i mimo to trzyma sie wysmienicie
stary, nakleilem juz kilkadziesiat folii na ekrany znajomych i zawsze bylo w cipke ale to wszystko na prostym ekranie. troche hardkor byl jak kleilem swojego tableta 8 cali ale udalo sie to zrobic perfekcyjnie rowno i bez pecherzy. problem w tym ze ekran nexusa 6 jest zaokraglony na brzegach rozmiar szkla/folii musi byc skorygowany o ta wartosc. jesli bedzie za duza to sie wlasnie nie przyklei i nie pomoze dociskanie bo to sztywny kawal szkla. kupowalem od firmy 3mk, oni teraz dodaja do swoich produktow takie specjalne nalepki ze po przylozeniu folii na sucho, przyklejasz ja z boku do obudowy i dopiero sciagasz wewnetrzna warstwe ochronna. robota dziecinnie prosta ale w moim przypadku po prostu zle wymierzyli i nic by na to nie pomoglo. zamowilem juz z chin jakiesz szklo 9h, jak mi sie obudowa nie spodoba to przykleje, moze akurat to bedzie dobre.
Quote (Letter_kenny @ 17 Jul 2015 16:31)
to dziwne. Ja nie mialem takich problemow
w n6?