Quote (toyo @ 16 Jul 2015 20:46)
Trochę zależy jak się nosisz na codzień. Jak jesteś dresiarzem to raczej nie założysz skórki takiej jak pokazałeś itp.
Ja w ciągu dnia nie używam na żadnego etui, wkurwiają mnie. Nigdy jeszcze nie rozbiłem telefonu, spada mi rzadko, więc w ramach zarządzania ryzykiem nie używam niczego.
Troche inaczej na siłowni itp. - mam obudowę na srajfona z dobrym klipsem i to jest okrutnie wygodne. Brzydkie jak noc, ale skuteczne i szybko się ją ściąga i zakłada.
Idę biegać to w 2 sekundy telefon zapięty za spodenki, to samo rower i siłownia. Żadnych armbandów nie lubie, a telefon wrzucony do kieszeni potrafi latać na wszystkie strony.
Quote (EustachyMotyka @ 16 Jul 2015 21:19)
nie rzucaj telefonem, nigdy nie mialem zadnego etui i innego gowna na moim note i dalej zyje, z jedna mala ryska
jakby nie patrzec tez nigdy nie rozbilem telefonu, nie wliczajac w to lumii 920 w ktorej byl zamontowany chinski digitizer. wole jednak sie ubezpieczyc na wszelki wypadek i cos zalozyc na telefon. gdyby to byl jakis low-end za kilkaset zlotych to pewnie mialbym wyjebane ale nowy wyswietlacz do nexusa nie tracac gwarancji troche bedzie kosztowac. nie ma co sie oczukiwac, jeden upadek na kafelki czy beton i raczej nie wyjdzie z tego bez pajeczyny.