Quote (Pozdrawiam @ 13 Jul 2015 12:07)
Pezerzucilem sie właśnie z budzetowki od lg na Asusa zenfone 5. Kurwa, jak ją mogłem żyć bez takiej plynnosci :O
nie mialem stycznosci z zenfone 5 ale zenfone 2 z 4gb ram to mega petarda. plynnosc nexusa (poki co), nie mowiac o multitaskingu. mozesz odpalic kilka gier i przelaczasz sie plynnie miedzy nimi bez zadnego zajakniecia. zajebisty telefon, czuje ze teraz to asus bedzie czarnym koniem technologii mobilnych. ich ostanie smartfony, tablety i laptopy to bajka, jeszcze troche i poleca w gore jak lg 3 lata temu.
Quote (Phrarr @ 9 Jul 2015 18:20)
Popieram, co do worda, excela i powerpointa to zależy czy ktoś zamierza to wykorzystywać.
Google Keep jest spoko.
office jest teraz za darmo i mozna juz pobierac na smartfony (wczesniej byl tylko na tablety), moim skromnym zdaniem jest o niebo lepszy od googlowskiego pakietu biurowego. dziala bardzo plynnie, ma wiekszosc funkcji desktopowych z ktorych najczesniej sie korzysta, bardzo wygodny tryb czytania i oczywiscie pelna wspolprace z plikami office'a desktopowego. inne pakiety czesto psuja formatowanie albo uklad, tu dziala to elegancko.
keep spoko, ale dziwi mnie ograniczenie znakow w notatce. ja uzywam onenote od MS, na desktopie jest po prostu okrojonym wordem ale mozna spokojnie dodawac tabelki, zdjecia itd a keep przydaje sie tylko do prostych notatek tekstowych. jedyny minus onenote to dluga synchronizacja.
Quote (blejdowy @ 13 Jul 2015 13:11)
chce sobie kupic Oneplus One ale wszystkie wyprzedane na stronie opo :(
Czekam, czekam!
27 lipca premiera 1+2
This post was edited by Elfisher on Jul 13 2015 05:16am