Quote (spike44 @ Aug 21 2013 03:10pm)
But what do paragon points do? can they only be used once on each hero? do they add stats or?
@Narull It's a customization system. Paragon Points can be spent on various stats like STR/VIT/DEX/INT, movement speed, crit chance, etc. (Twitter)
also, what happens to the people who've already leveled up in Paragon?
@peli_can_flip Bonuses are retroactive. I.E. If you have two p100 heroes right now, the current plan is that you'd have 200 points in ROS. (Twitter)
a najlpesze to::
we'll be sharing more info in the coming months!
Świetnie, dzięki.
Quote (RoGh @ Aug 21 2013 03:42pm)
Wniosek z tego taki, że trzeba wbijać te paragony już teraz

Poczytajcie o tych randomowych lochach, no i dużo itemow ma być Account bound, łącznie z najlepszymi kickassami. Wygląda na to, że będzie to w dużo większym stopniu play to win. Co nie zmienia faktu, że bez nowego systemu pvp nie stracę na tej grze tysięcy godzin. W każdym razie ekipa d3cl czeka na rozwój wydarzeń

Śledzę to na bieżąco, jak dla mnie zmiany zapowiadają się wybornie. Szkoda właśnie, że tak bardzo skupiają się na wszystkim innym poza PvP. Mam wrażenie, że w tym ich sztabie jest może jeden gość, który codziennie jęczy o PvP, przez co wszyscy z Blizzard go nie lubią. Je lunch siedząc samotnie przy stoliku, a w przerwach na papierosa dzwoni do matki, bo nikt z nim nie chce rozmawiać. Przyznam, że byłem więcej niż pewien, że wraz z dodatkiem zapowiedzą z rozmachem system PvP, a wyszło jak wyszło.
No i ciekawe jak dzisiejszy blizzcon wpłynie na ceny przedmiotów na AH; chuj, że prędzej wyślę dzieci na studia, niż zobaczę dodatek na sklepowych półkach, no ale wiadomo jak to bywa z ekonomią D3. Tak samo sprawa się miała w przypadku cen brimstone.