Quote (Alyx @ 24 Mar 2015 18:31)
Czego porysowanie ? Mam s4 już prawie 2 lata ( podpisałem abo w play zaraz po premierze galaxy s4 ) i mam zrysowaną tylko klapkę z tyłu ( kosztuje grosze ) i lekko ramki, na ekranie nie ma nawet 1 rysy, to samo tyczy się osłony aparatu.
I tu pojawia się pytanie, gdzie teraz warto brać abonament z telefonem, umowa kończy mi się w maju a oferta Play delikatnie mówiąc jest beznadziejna, sprawdzałem wczoraj i najlepszy wydaje się abonament w Orange, jeżeli mam umowę na neostradę i teraz przeniósłbym do nich numer z PLAY to łapie się na jakieś zniżki dodatkowo ?
e;/
przy abonamencie interesuje mnie note 3, note 4 ew galaxy s6
w note 3 cos polecieli w kutasa z ekranem, na moim po 1 dniu użytkowania już się pojawiła jedna widoczna rysa i kilka drobnych, a sgs2 po 2 latach użytkowania w tych samych warunkach (warsztat ślusarski więc lekkie one nie są) nie miał ani jednej ryski
generalnie jak tylko to zobaczyłem to od razu pierdolnąłem mu szklaną tafle na ekran i jest git, flip covera miałem tego z okienkiem ale też mnie kurwica strzelała, bo często jedną łapą telefon ogarniam a otwarcie tego syfu 1 reka jest w chuj mało wygodne