Quote (Alyx @ 24 Mar 2015 18:31)
Czego porysowanie ? Mam s4 już prawie 2 lata ( podpisałem abo w play zaraz po premierze galaxy s4 ) i mam zrysowaną tylko klapkę z tyłu ( kosztuje grosze ) i lekko ramki, na ekranie nie ma nawet 1 rysy, to samo tyczy się osłony aparatu.
I tu pojawia się pytanie, gdzie teraz warto brać abonament z telefonem, umowa kończy mi się w maju a oferta Play delikatnie mówiąc jest beznadziejna, sprawdzałem wczoraj i najlepszy wydaje się abonament w Orange, jeżeli mam umowę na neostradę i teraz przeniósłbym do nich numer z PLAY to łapie się na jakieś zniżki dodatkowo ?
Poszukaj czy nie ma przypadkiem znizek orange na abonament, kiedys byly do kupienia ale to chyba przy koncu roku. Orange open Ci sie bedzie sumowac, za dwie uslugi chyba bedziesz mial dyche taniej na jedna z nich. Nie liczac wczorajszej awarii, to jest ok, ja abonament z 90 mam chyba za 45 ze wzgledu na neostrade, telefon stacjonarny no i telefon + znizka 30%.
Quote (Alyx @ 24 Mar 2015 18:31)
Czego porysowanie ? Mam s4 już prawie 2 lata ( podpisałem abo w play zaraz po premierze galaxy s4 ) i mam zrysowaną tylko klapkę z tyłu ( kosztuje grosze ) i lekko ramki, na ekranie nie ma nawet 1 rysy, to samo tyczy się osłony aparatu.
I tu pojawia się pytanie, gdzie teraz warto brać abonament z telefonem, umowa kończy mi się w maju a oferta Play delikatnie mówiąc jest beznadziejna, sprawdzałem wczoraj i najlepszy wydaje się abonament w Orange, jeżeli mam umowę na neostradę i teraz przeniósłbym do nich numer z PLAY to łapie się na jakieś zniżki dodatkowo ?
e;/
przy abonamencie interesuje mnie note 3, note 4 ew galaxy s6
najlatwiej i tak wziac to co sie oplaca sprzedac i kupic telefon za gotowke, nowe telefony sa mega drozsze jak do kupienia na ulicy, nie oplaca sie - bierzesz telefonik, gonisz za 600-800 zl ( zalezy co tam teraz daja.. ale mi sie udalo xperie sp za 800 czy 900 sprzedac jak podpisywalem a kupilem za zlotowke ) i reszte dokladasz. Chyba ze lubisz placic raty rzedu 100 zl za abonament jak typowa cebula.
This post was edited by markov on Mar 24 2015 10:37am