Quote (Shald @ 18 Jun 2011 14:34)
jest ktos sklonny mi pomoc i odpowiedizec na pare pytan?
zaczne od tego, ze dostalem wczoraj swojego zte i jestem jak narazie bardzo zadowolony, telefon marzenie jak dla mnie za smiesze pieniadze.
wszedlem na strne o androidzie i to jest jak narazie czarna magia dla mnie. jakies rootowania, podkrecanie, gen1 gen 2, nowsze androidy, froyo itd
jak narazie to mam w telefonie wszystko co mi trzeba, wyjasni mi ktos jakie sa podstawowe rzeczy ktore trzeba zrobic po zakupie telefonu? jakie aplikacje sa must have, co zrobic zeby nie laczylo sie z internetem bez mojej wiedzy itd itd
poczytaj o rootowaniu, i jak ogarniesz sprawy recovery, root, i innych softow, to zainstaluj
http://forum.android.com.pl/f277/rom-cyanogenmod-green-v5-gen2-72331/Dziala bardzo dobrze, poprawki wychodza razem z wiekszymi poprawkami cyanogenmodu. Mam i bardzo sobie chwale.
Quote (Shald @ 18 Jun 2011 15:14)
mam 1gb transferu internetu miesiecznie, czy jest gdzies mozliwosc sprawdzenia ile mi zostalo? mam oferte w playu.
dodatkowo caly czas swieci mi sie lampka 3g+, to znaczy ze internet jest wlaczony i pobiera mi transfer?
zaloz sobie konto na play24, bedziesz mial dostep do wszystkich danych.. ew. kodem, ale nie pamietam dokladnie *1xx# .
This post was edited by markov on Jun 18 2011 01:19pm