d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Filmy / Movies > Oficjalny Topic
Prev180818283841410Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Jul 16 2010 04:49pm
milczenie owiec 0/10? pisał to prowokator i wy go karmiliście ^^
Member
Gold: Locked
Warn: 10%
Jul 16 2010 04:52pm
Quote (hanni_69 @ Jul 17 2010 12:44am)
ja tam od dawna mam konto i aktywnie się udzielałem, ale w końcu autentycznie popularne stało się zjawisko, że jakiś pojebaniec np pod recką "milczenia owiec" postuje coś w rodzaju  "dno  0/10, szkoda czasu" i taki temat się rozrasta, robi się syf a ja jsp-pl

posiedzisz tam dłużej i zaczaisz, że ostatecznie nie warto, bo jak ktoś ma chociaż jako takie pojęcie o kinie, to rzeczy, które są tam wypisywane  ( i to jest duża część postów ) sprawią, że się zniechęcisz :D

to tak a propos tego co ja miałem na filmwebie

Dzisiaj zwróciłem na to uwagę i dokładnie tak pomyślałem, czytając tematy SWEET_GOSIa, która swoimi prowokacjami sprawia, że wątek ma po jakimś czasie 50 postów :D Nie zniechęca mnie to, czasami znajdę jakiś niezłe filmy w profilach userów, więc spoko.
Member
Gold: 0.83
Jul 16 2010 04:52pm
Quote (TeoMaster @ Jul 16 2010 10:49pm)
milczenie owiec 0/10? pisał to prowokator i wy go karmiliście ^^

nie "wy" - oni

jest banda prowokatorów / debilów / złośliwców, którzy takimi tekstami rozbudzają agresję, którą cechuje się każdy, kto nadużywa internetu :D

oni właśnie podpuszczają świadomie / nieświadomie tych co się dają podpuścić, wkrótce zamiast dyskusji i fajnych tematów, zostaje jeden aktywny temat pełen bluzgów i buractwa :D

typowe co nie ?

e: rafałek wydaje mi się, że masz zwykle coś do powiedzenia ciekawego n/t filmu, który obczaiłeś, ale jak tam się nic nie zmieniło od moich ostatnich wizyt ( 1 miesiąc chyba ) to szybko zrezygnujesz z postowania tam głębszych przemyśleń :D oczywko to takie ciemne myśli, bo idę już spać i może będzie zajebiście :D

This post was edited by hanni_69 on Jul 16 2010 04:55pm
Member
Jul 16 2010 05:08pm
Quote (hanni_69 @ Jul 17 2010 12:52am)
nie "wy" - oni

jest banda prowokatorów / debilów / złośliwców, którzy takimi tekstami rozbudzają agresję, którą cechuje się każdy, kto nadużywa internetu :D

oni właśnie podpuszczają świadomie / nieświadomie tych co się dają podpuścić, wkrótce zamiast dyskusji i fajnych tematów, zostaje jeden aktywny temat pełen bluzgów i buractwa :D

typowe co nie ?

e: rafałek wydaje mi się, że masz zwykle coś do powiedzenia ciekawego n/t filmu, który obczaiłeś, ale jak tam się nic nie zmieniło od moich ostatnich wizyt ( 1 miesiąc chyba ) to szybko zrezygnujesz z postowania tam głębszych przemyśleń :D  oczywko to takie ciemne myśli, bo idę już spać i może będzie zajebiście  :D

Chyba mnie z kimś mylisz, bo filmy zacząłem oglądać od 2 tygodni, wcześniej zdarzało mi się to bardzo rzadko więc wiele opinii wyrazić jeszcze nie zdążyłem :P
A na filmwebie większość ludzi patrzy jedynie na ocenę, więc raczej nie warto się produkować, no chyba, że masz do powiedzenia coś naprawdę ciekawego.
Member
Gold: 0.64
Jul 16 2010 11:28pm
ogladalem
bounty hunter
10/10 !!!!!!
Member
Jul 19 2010 10:13am
Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał filmu "Infiltracja" to zdecydowanie mogę polecić.Zainteresowałem się nim ze względu na obsadę: Jack Nicholson, Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Alec Baldwin, Mark Wahlberg i reżyser Martin Scorsese.Z początku fabuła nie wydawała mi się zbyt ciekawa, ale przyznam, że byłem w błędzie, cala historia jak najbardziej wciąga, zakończenie co ważne nie odstaje od reszty.W zasadzie to kryminał/dramat, jednak nie brakuje również zabawnych sytuacji.
No i ten ostry język :D Sam dałem 8/10, naprawdę dobre kino.

Wcześniej wspomniałem również, że mam zamiar zobaczyć "Sweeney Todd, demoniczny golibroda z Fleet Street".Włączyłem i na początku kompletne rozczarowanie, koleś, a konkretnie Johnny Depp zaczął śpiewać, po chwili podszedł do niego drugi typ i co?Też zaczął śpiewać, tak, okazało się, że to MUSICAL :o :o :o Stwierdziłem cóż, najwyżej zaraz wyłączę, ale od razu zdradzę, że nic takiego się nie stało.Pierwszy musical jaki obejrzałem, pierwsze 9/10 na filmwebie jakie dałem.Sama historia podobna do tej, przedstawionej w "Todd Rzeźnik" z 97, może nic specjalnego, ale nie to w tym filmie było najważniejsze.Przede wszystkim podobał mi się klimatyczny, XIX wieczny Londyn, który idealnie pasował do wspomnianej wcześniej fabuły, bród, smród i ogólnie panujący syf wypadł tutaj naprawdę przekonująco, nie będę wspominał o kostiumach, charakteryzacji, nie mam na ten temat pojęcia, ale wszystko tworzyło świetną całość.Pierwszy raz zwróciłem też tak dużą uwagę na grę aktorską, JohnnyDepp+HelenaBonhamCarter-jak dla mnie super.Zakończenie podobnie jak w "Iniltracji".

Nie polecam, nie chcę się narażać, ale na pewno nie jestem jedyną z osób mających pozytywną opinię na temat tego filmu.Mimo, że to musical, są tutaj normalnie prowadzone dialogi, przerywane właśnie piosenkami, więc nie ma się co zrażać.

Z natury moja opinia na temat filmu zamyka się w jednym zdaniu, ale tym razem postanowiłem zrobić wyjątek, bo uznałem, że warto, oba filmy są świetne.
Member
Gold: 21,979.00
Jul 19 2010 10:20am
Quote (Rafalek @ 19 Jul 2010 17:13)
Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał filmu "Infiltracja" to zdecydowanie mogę polecić.Zainteresowałem się nim ze względu na obsadę: Jack Nicholson, Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Alec Baldwin, Mark Wahlberg  i reżyser Martin Scorsese.Z początku fabuła nie wydawała mi się zbyt ciekawa, ale przyznam, że byłem w błędzie, cala historia jak najbardziej wciąga, zakończenie co ważne nie odstaje od reszty.W zasadzie to kryminał/dramat, jednak nie brakuje również zabawnych sytuacji.
No i ten ostry język :D Sam dałem 8/10, naprawdę dobre kino.

Wcześniej wspomniałem również, że mam zamiar zobaczyć "Sweeney Todd, demoniczny golibroda z Fleet Street".Włączyłem i na początku kompletne rozczarowanie, koleś, a konkretnie Johnny Depp zaczął śpiewać, po chwili podszedł do niego drugi typ i co?Też zaczął śpiewać, tak, okazało się, że to MUSICAL  :o  :o  :o Stwierdziłem cóż, najwyżej zaraz wyłączę, ale od razu zdradzę, że nic takiego się nie stało.Pierwszy musical jaki obejrzałem, pierwsze 9/10 na filmwebie jakie dałem.Sama historia podobna do tej, przedstawionej w "Todd Rzeźnik" z 97, może nic specjalnego, ale nie to w tym filmie było najważniejsze.Przede wszystkim podobał mi się klimatyczny, XIX wieczny Londyn, który idealnie pasował do wspomnianej wcześniej fabuły, bród, smród i ogólnie panujący syf wypadł tutaj naprawdę przekonująco, nie będę wspominał o kostiumach, charakteryzacji, nie mam na ten temat pojęcia, ale wszystko tworzyło świetną całość.Pierwszy raz zwróciłem też tak dużą uwagę na grę aktorską, JohnnyDepp+HelenaBonhamCarter-jak dla mnie super.Zakończenie podobnie jak w "Iniltracji".

Nie polecam, nie chcę się narażać, ale na pewno nie jestem jedyną z osób  mających pozytywną opinię na temat tego filmu.Mimo, że to musical, są tutaj normalnie prowadzone dialogi, przerywane właśnie piosenkami, więc nie ma się co zrażać.

Z natury moja opinia na temat filmu zamyka się w jednym zdaniu, ale tym razem postanowiłem zrobić wyjątek, bo uznałem, że warto, oba filmy są świetne.

Również polecam Infiltrację, dobre kino.

e:/ Inception! Ja chce obejrzeć ten film

This post was edited by myl0rd on Jul 19 2010 10:26am
Member
Gold: 1,513.66
Jul 19 2010 11:08am
Quote (myl0rd @ 19 Jul 2010 18:20)
Również polecam Infiltrację, dobre kino.

e:/ Inception! Ja chce obejrzeć ten film

Inception w mojej wypożyczalni jeszcze nie ma :< a Infiltracja jest tylko z Lektorem, wiec znajac zycie syfiasto sie bedzie ogladalo, bleh :<
Member
Gold: 21,979.00
Jul 20 2010 01:19pm
Oglądał ktoś After Life?
Member
Gold: 1.00
Jul 20 2010 01:28pm
jakie ostatnio godne polecenia filmy wyszly na przestrzeni 2 miesiecy?
fake edit: konto na fw "arut", jakby ktos chcial porownac czy cos B)
Go Back To Polska Topic List
Prev180818283841410Next
Add Reply New Topic New Poll