Quote (zibib @ 16 Apr 2016 21:29)
Gratuluję bliźniaków, double the fun :D Betki też gratuluję, choć e60 i to w dieslu to odważny wybór. Ale jeśli właściciel dbał, to nie powinno się nic dziać.
Gdzie tak doczytałeś? Tak czy inaczej już zachorowałem na tego japońca, a w Polsce nie ma nawet w czym wybierać, ech.
Juz nie pamiętam gdzie dokładnie, na jakimś portalu podatkowym.
Dzięki! M57 nie ma co się bać, początkowo byłem nastawiony na benzynę ale pompy wysokiego ciśnienia, wtryski, cewki, zawory dis, nagar w kolektorze ssącym mnie skutecznie zniechęcily. Dodatkowo LCI ma już poprawione kilka rzeczy, które przyprawialy problemy, typu przeniesiona elektronika z wnęki koła zapasowego, gdzie często dostawała się woda, poprawiona nawigacja, poprawiony kompresor tylnego zawieszenia. Szwagier ma 525d przed lifta i ostatnio mu się tylko dpf zabił, ale to wina nieprzypilnowania termostatow, wyszło wczoraj jak chcieliśmy chipowac.
Musze zakupić letnie opony, ktoś miał styczność z Yokohama Advan Sport V105?
L1pa, co dokładnie mu się sypie? Może te dokumenty to ma od Mirka z ***? Sprawdzal historie serwisową? Myślałem nad 535d ale wymiana samych hamulców przód jest droższa od 530d o 800zl, nie wspominając o 2 turbo.
This post was edited by zuz9 on Apr 16 2016 10:53pm