Quote (D2SaTaN @ 4 Jan 2015 15:48)
Wczesniej mialem S+, sp byla za zlotowke ale chyba w abonamencie za 100, wsparcie jest podobne jak w twoim nexusie, paranoidy miui cyanogenmody wszystko jest, nazywanie sredniej polki gownem tez jest dziwne, jezeli musze kupic high end(ktorego nie potrzebuje do przegladania internetu, sluchania muzyki, dzwonienia i smsowania + czasem ssh) zeby system dzialal dobrze to chyba design systemu nie jest rozsadny.
Nie wiem jak z telefonami z nakladkami, ja zawsze celuje w czystego androida, bo pozniej sa wlasnie takie kwiatki. Jezeli rom sie krzaczy, to pretensje mozesz miec do developera romu, a nie do calego systemu, bo na stocku ( outdated, bo sony pewnie nie dba juz o ten model ) pewnie nie bedzie sie w kolko resetowal. Do zastosowan tak jak mowisz mam dodatkowo moto g ( nowa za 500 zl kupiona, wiec polka mocno srednia ), tez czysty android i telefon chodzi bardzo elegancko a jest na stocku.
W abo za 89 zl ta sp byla za zlotowke o ile pamietam, bo taki mialem, plus ta znizka 30%.
Quote (l1pa @ 4 Jan 2015 15:48)
aa wpierw musze go zrotować zeby unoficial wrzucić ? chodziło mi bardziej o oficjalny updadzik
w htc chyba tez bootloader odblokowac, o oficjalnym pewnie dowiedza sie wszyscy wtedy jak bedzie na stronie do sciagniecia, albo wyskoczy Ci komuinikat ze masz update do pobrania.
This post was edited by markov on Jan 4 2015 07:59am