Quote (Flippi @ Apr 6 2016 12:37pm)
Ill will probably buy a Triumph Street Triple R 2013 soon
What do u guys think about that Bike
There could be a problem, muslims didn't invent a wheel yet and I'm pretty sure u will not be able to use it.
Quote (AsaroV @ Apr 6 2016 12:26pm)
Jak dla mnie takie 125 dobre w zasadzie tylko do jazdy po miescie
na wiekszym i tak bardzo nie posszalejesz a jak ktos ma B to nie musi nic robic kupuje 125 wsiada i jedzie takim komarem xd
czy daje frajde? pewnie czesci tak, czesci nie zalezy od czlowieka
Jak chcesz sobie wiecej pojezdzic to lepiej sie nie jebac i kupic ta 250/600 i powoli sie uczyc zeby potem na jakis mniej uczeszczanych drogach sobie pojezdzic
takie 125 to troche wiekszy skuter ale przynajmniej nikt ci nie powie ze sobie jajka wietrzysz
ja tam nigdy nie siedzialem na >125 ale nawet na tym 125 fajnie mi sie popyrpalo (z 5 min moze jechalem ;d)
ziomek ma jakas husqvarne 350cc crossa i jak widzialem jak na tym zapierdala to juz sie mozna niezle poturbowac (ale wiadomo lzejsza maszyna itd)
Co Ty gadasz? Żeby jeździć na 250/600ccm trzeba mieć prawko, a mając prawko raczej się umie jeździć, wiadomo, że nie perfekcyjnie, ale bez strachu raczej można użytkować motocyngla na normalnych drogach.
Ja jak nie będę wyjeżdżał nigdzie na wakacje to bym sobie chętnie zakupił jakiegoś supermociaka 125 żeby nauczyć się jeździć, ogólnie mechaniki jazdy jednośladem, bo fajny teren w sumie mam, 15 km od morza, sporo łąk, lasków górek w okolicy. Chociaż póki co nie wyobrażam sobie, że żeby skręcić w lewo trzeba kierownicę przekręcić w prawo i się boje, że jak kupię i wsiądę to wyjebię łazana na pierwszym zakręcie :D