d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Imigranci - Temat Oficjalny
Prev17980818283109Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 133.00
Warn: 20%
Nov 3 2015 03:48am
Quote (Letter_kenny @ 3 Nov 2015 10:43)
Ja wam mówię, że Niemcy chcą się zabawić jak w 39 i dlatego ściągają tych ciapaków. Chcą kolejny raz mieć wymówkę, że brak im przestrzeni dlatego "MUSZĄ zastosować pewne środki" by przywrócić ordnung xd

Po tym jak wypiorą ciapaków nie zostaną okrzyknięci zbrodniarzami a wybawcami Europy B)

Wcale bym sie nie zdziwil.
Member
Gold: Locked
Warn: 30%
Nov 3 2015 03:55am
Bez wzgledu na to co planuje niemiaszek, trzeba po pierwsze wyjebac schengen do smietnika i myslec o obronie granicy zachodniej bo albo szwaby które maja do nas pretensje terytorialne albo te 20 milionow muzulmanow szczerze nienawidzacych katoli wkrotce zacznie uprawiac partyzantke na naszej zachodniej rubiezy. Jak wczesniej sie szarpalismy, ze slaby prowokuje do napasci to sytuacje wykorzystaja ukraincy i zasponsoruja nam rewizje granic na wschodzie. Nord stream skutecznie uniezaleznia zachod jewropy na dostawy gazu i ropy od tego co bedzie sie dzialo w europie srodkowej i wszchodniej, a skoro to buduja majac w kutasie europejska solidarnosc to mozemy spodziewac sie calkiem niedlugo jakiegos tąpnięcia
Banned
Nov 3 2015 04:02am
Quote (pakko @ 3 Nov 2015 10:55)
Bez wzgledu na to co planuje niemiaszek, trzeba po pierwsze wyjebac schengen do smietnika i myslec o obronie granicy zachodniej bo albo szwaby które maja do nas pretensje terytorialne albo te 20 milionow muzulmanow szczerze nienawidzacych katoli wkrotce zacznie uprawiac partyzantke na naszej zachodniej rubiezy. Jak wczesniej sie szarpalismy, ze slaby prowokuje do napasci to sytuacje wykorzystaja ukraincy i zasponsoruja nam rewizje granic na wschodzie. Nord stream skutecznie uniezaleznia zachod jewropy na dostawy gazu i ropy od tego co bedzie sie dzialo w europie srodkowej i wszchodniej, a skoro to buduja majac w kutasie europejska solidarnosc to mozemy spodziewac sie calkiem niedlugo jakiegos tąpnięcia

Nikt sie tym nie przejmie, bo politycy sa zbyt zajeci nabijaniem do pelna wlasnych portfeli i podtrzymywania przy zyciu dogorywajacego zusu. Podstawowe struktury w kraju sie sypia, wiec nie ma nawet co myslec o bezpieczenstwie granic.
Member
Nov 3 2015 04:19am
Quote (TheFirstJesusKun @ Nov 3 2015 12:02pm)
Nikt sie tym nie przejmie, bo politycy sa zbyt zajeci nabijaniem do pelna wlasnych portfeli i podtrzymywania przy zyciu dogorywajacego zusu. Podstawowe struktury w kraju sie sypia, wiec nie ma nawet co myslec o bezpieczenstwie granic.

najgorsze, ze macierewicz, ktory bedzie zaraz szefem mon ciagle wroga widzi w rosji, ktos go ostatnio nagral jak mowil, ze nie mozna dopuscic do zajecia ukrainy przez rosje bo wtedy sowiety zajma warszawe w 2 dni a wiec szykuje sie nam pro-ukrainska polityka. tylko, ze jak putin chcialby wpierdolic sie do polski to wystarczy zgoda na przemarsz kilku dywizji przez bialorus albo nawet te iskandery z kaliningradu + jakas piechota
pomagajac ukrainie ktora zachod ma totalnie w dupie a w szczegolnosci niemcy nie dosc ze pakujemy kase w cos co predzej czy pozniej obruci sie przeciwko nam to jeszcze wkurwiamy putina, podwojny samobój
Member
Nov 3 2015 11:12am
Makabryczny gwałt w Szwecji. 34-letni Somalijczyk zgwałcił kobietę na parkingu hotelu Sheraton.
Gwałt był tak brutalny, że ofiara w jego trakcie zmarła, a policja zatrzymała bandytę, kiedy ten dalej gwałcił martwą już kobietę.

>kek

http://www.kufel.pl/pelnykufel/1815/nie-czlowiek-bestia-imigrant-gwalcil-kobiete-kiedy-ta-juz-od-gwaltu-zmarla/
Banned
Nov 3 2015 11:20am
To on ja gwalcil w ucho?
Member
Gold: 12,059.17
Nov 3 2015 11:20am
pakko powiedz mi jakie to dokładnie żądania terytorialne mają wobec nas Niemcy, bo z tego co ja wiem to obowiązuje traktat graniczny.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Polsko-niemiecki_traktat_graniczny

europejska solidarność działa w dwie strony.
Kopacz powiedziała przed wyborami że nordstream2 nie powstanie tak długo jak ona rządzi.
Niestety Polacy wybrali Kaczora, który jak wiadomo prezentuje stanowisko anty-europejskie więc nie spodziewam się aby udało mu się dogadać z europą w tej sprawie.
Obstawiam że skończy się na proteście jak przy nordstream1 (wtedy też rządził Kaczor). Kaczor sobie tupie nóżką obrażony na cały świat a w tym czasie Ruscy kopią w Bałtyku, skuteczna polityka lol
Member
Nov 3 2015 11:59am
Quote (Ironfister @ Nov 3 2015 07:20pm)
pakko powiedz mi jakie to dokładnie żądania terytorialne mają wobec nas Niemcy, bo z tego co ja wiem to obowiązuje traktat graniczny.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Polsko-niemiecki_traktat_graniczny

europejska solidarność działa w dwie strony.
Kopacz powiedziała przed wyborami że nordstream2 nie powstanie tak długo jak ona rządzi.
Niestety Polacy wybrali Kaczora, który jak wiadomo prezentuje stanowisko anty-europejskie więc nie spodziewam się aby udało mu się dogadać z europą w tej sprawie.
Obstawiam że skończy się na proteście jak przy nordstream1 (wtedy też rządził Kaczor). Kaczor sobie tupie nóżką obrażony na cały świat a w tym czasie Ruscy kopią w Bałtyku, skuteczna polityka lol

Takie:

Jałta or Poczdam nie wiem dokladnie

Nord Stream 1 już jest, nikt nie ma tutaj nic do gadania w Polsce, jak to powiedzial pewien madry pan: Polska wobec tak poteznych sasiadow i ich decyzji moze jedynie groźnie kiwać palcem w bucie
Member
Gold: 2,110.15
Nov 3 2015 12:22pm
Quote (pakko @ Nov 3 2015 06:59pm)
Takie:

http://wsercupolska.org/joomla/images/stories/articles/polen_derzeit.jpg

Jałta or Poczdam nie wiem dokladnie

Nord Stream 1 już jest, nikt nie ma tutaj nic do gadania w Polsce, jak to powiedzial pewien madry pan: Polska wobec tak poteznych sasiadow i ich decyzji moze jedynie groźnie kiwać palcem w bucie

Zwyczajnie trzeba było kazać mu wypierdalać.
Member
Nov 3 2015 12:29pm
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

zacytuje ci cos, zeby nie drazyc juz tego tematu..

"..konferencję pokojową w Wersalu, której ustalenia, nie tylko w roku 1919, ale również w roku 2009, a więc w 90 lat później, przez ówczesnego rosyjskiego premiera Włodzimierza Putina, w przytomności Naszej Złotej Pani, która ani jednym słowem przeciwko temu nie zaprotestowała, w przemówieniu wygłoszonym 1 września na Westerplatte, uważane są za przyczynę II wojny światowej.

Co takiego uczynił Traktat Wersalski, że przez ówczesnego rosyjskiego premiera Włodzimierza Putina, został uznany za przyczynę II wojny światowej? To, że - jak wyraził się wówczas rosyjski premier Putin w obecności Naszej Złotej Pani - traktat wersalski „upokorzył dwa wielkie narody”. A w jaki sposób je „upokorzył”? Ano w taki - o czym ówczesny rosyjski premier Włodzimierz Putin taktownie już nie wspomniał - że w obszarze leżącym między owymi „wielkimi narodami” zatwierdził istnienie różnych niepodległych państw, m.in. niepodległego państwa polskiego. Zatem nie ulega wątpliwości, że skoro tak, to w interesie pokoju europejskiego i światowego, takie przyczyny należałoby jak najszybciej eliminować - to chyba jasne?"

Quote (Pozdrawiam @ Nov 3 2015 08:22pm)
Zwyczajnie trzeba było kazać mu wypierdalać.

raportuje, dostalem 10 za 4 posty z flejmem z czego 3 na ironpizde

This post was edited by pakko on Nov 3 2015 12:31pm
Go Back To Polska Topic List
Prev17980818283109Next
Add Reply New Topic New Poll