Quote (MatiM @ 25 Jun 2010 23:26)
to co do nowego wygladu to mam zastrzezenie pod jednym wzgledem.. wiecej sciagania a co za tym idzie wolniej sie laduje na telefonie

Juz nie da rady zrobic muli acc ;p
na poczatek najlepiej rozbudowac all kopalnie do 10 ewentualnie metal i kryche na 13/12 podciagnac, budowac na poczatku tylko elektrownie sloneczna, rozbudowac fabryke robotow i labolatorium(zeby sie wszytsko szybciej robilo) potem stocznie i kolonizujesz cos nowego ofc wysylasz tam sporo deuteru i troche metalu i krychy i gfabryke robotow na 3 do 5 a potem kopalnie.. a potem jakos sam ogarniesz

Na poczatku badania rob tak zeby byla mozliowsc rozbudowy infrastruktury jak i floty tzn, (na pocvzatku) krazownikow, statki kolonizacyjne. CO do przesylania surowcow to probonuje urzywac tylko malych transportowcow bo sa duzo szybsze

duze przydaja sie do fake save.
Troche napisalem to chaotycznie ale chyab ten ktos chce to sie polaie... ofc napisalem to tak jak ja to robie, nie musi sie wszytskim podobac i nie kazdy musi sie z tym zgadzac

powodzenia

za 5 dni otwarcie

ja wole grac 4lvl metal ,2 krycha 6 metal 2 deuter i do MT

Quote (MatiM @ 25 Jun 2010 23:32)
my to z kumplem nazywalismy fake save ;p czyli wysylanie surowki i floty na nocny lot tak zeby za duzo nimcy nie pofarmili ;p
ale caly internet mowi fleet save czyli fleet save
This post was edited by lszcz on Jun 25 2010 03:33pm