Quote (loozek @ Fri, Oct 9 2009, 07:51pm)
w dupie byles, guwno widziales... jak chcesz zalozyc firme to masz w chuj dotacji tylko przeietny polak jest zbyt glupi zeby to wykorzystac.
Dotacji jak najbardziej...
Ale dotacje nie załatwią Ci podpisywania umów/ księgowości itd. itd.
Quote (Tedd @ Fri, Oct 9 2009, 07:52pm)
Jest zmuszony do ukradnięcia 300 fg, ponieważ nie poradzi sobie na jsp i zostanie ze stanem konta 0.00.
Przekładasz rl na vl, a to już jest złe posunięcie.
Qba akurat to takim ass-lickerem jest, że tego fg mógłby mieć multum.
Ludzie kradną bo albo nie mają nic do jedzenia, albo po prostu robią to bo im się to podoba i chcą coś zyskać na tym.
A Qba kradnie bo mu się to podoba i będzie robił to dalej, jest parszywym złodziejem i tyle.
Przełożyłem system makro na mikro...
Chodzi i sam mechanizm... Wytykaj mi dalej, że mieszam rl z vrl...
Quote (Prospero @ Fri, Oct 9 2009, 07:53pm)
Jeśli w polsce masz trudne warunki to wyjedź jak reszta słabych psychicznie ciot. Ja dalej nie widze tego za jakikolwiek argument do wspierania frajerstwa. Bo tylko w tym polacy sa dobzi. Zlodziej zawsze wesprze zlodzieja. Jedna brudna reka myje druga brudna reke.
Ja mówię o ogólnej sytuacji a ten mi pierdoli, że jestem ciotą...
No kurwa mać... Umiesz czytać ze zrozumieniem czy kurwa zagranicą zatraciłeś tą umiejętność ?
Quote (gostek987 @ Fri, Oct 9 2009, 07:55pm)
w "systemie" zyjesz, w "systemie" mowisz po polsku i w "systemie" wpierdalasz cos co wytworzyli inni
ubierasz sie w ramach "systemu" bo nie wyjdziesz na ulice nago
(nie jest to na pewno stwierdzenie ze musisz byc identyczny jak inni i krasc jak tylko masz okazje ale w pewnym sensie jestes od "systemu" i ludzi uzalezniony)
O właśnie do tego zmierzałem w prostszym ujęciu

Thx ^^
This post was edited by Magik69 on Oct 9 2009 11:58am