ja zapytałem czym się w IT zajmujesz a ty napisałeś ze jesteś jakimś guzik wartym managerem, czyli nie zajmujesz się w IT niczym.
czekaj, teraz na 100% na serio napisze, ty wchodzisz w pliki yamla i tłumaczysz komuś co one robią? ale to tak na serio? jest mi na prawdę ciężko nawet opisać poziom głupoty tego stwierdzenia
family = {
"first_name": "Adam",
"last_name": "Bertram",
"hair_color": "Brown",
"married": True,
"spouse": {
"name": "Miranda",
"occupation": "Mom",
"interests": [
"Instagram",
"Facebook",
"keeping the Bertram family in check"
]
I ty komuś yaml tłumaczysz i ty masz cos wspólnego z informatyka? na moje ponad 10 pytań czym ty się zajmujesz w IT jak na razie użyłeś jednego technicznego określenia jakim jest yaml, jest to poziom nie wiem studenta w 1 miesiącu nauki? chyba nawet nie... ja się z ciebie śmiałem ze ty nic o it nie wiesz (bo tak twoje wypowiedzi brzmiały) a teraz jak weszliśmy w szczegóły tego czym ty się zajmujesz to się okazało ze pracujesz z jira i tłumaczysz komuś yamle, nie masz nic wspólnego z IT i chyba dobitnie to juz teraz pokazałeś, zajmujesz się jakimś gowno HRem dla działu IT w ktorym ktoś cos umie, czyli moje stwierdzenie ze kolo informatyka to ty co najwyżej stałeś...
Na prawdę nie masz na tyle wstydu ze jak juz rozmawiasz z informatykiem to żeby nie wchodzić w szczegóły bo wychodzisz na ... ?
Widzę że za mądry to Ty nie jesteś skoro się nie domyśliłeś, całkiem jak moi midzi rekrutowani ze stawkami 80zl/h brutto xd
Z tymi yamlami nie chodzi o jakiegoś Adama o kolorze włosów Brown, ale ze masz na przykład infrastructure as a code, gdzie masz najebane includow innych plików, możesz to mieć w różnych branchach czy repozytoriach gita, no i czasami niektórzy midzi nie są w stanie ogarnąć tego wszystkiego umysłem i jakiś senior, czyli ja, musi im powiedzieć jak to działa wszystko.