d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Path Of Exile - Temat Oficjalny
Prev17987998008018021198Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 16,839.67
Nov 12 2018 09:59am
Quote (SimSimSalabim @ Nov 12 2018 04:57pm)
niedopuszczalne! jak można stracić tyle czasu na przechodzeniu gry!

w przypadku gdy 99% zabawy w tej grze to mapy i wyżej szkoda marnować czas na przechodzenie aktów.
Member
Gold: 6,207.00
Nov 12 2018 10:07am
Quote (SimSimSalabim @ 12 Nov 2018 16:12)
(czasem ktoś akurat afknie i nie ma z nim kontaktu, ale to rzadko)

Rzadko? Kupowałeś kiedyś mapy? Handel w PoE to jebany rak i pierdolony żart. W 100% wspieram pomysł AH:
- AFK
- DND
- nieodpisujący
- ludzie używający makr żeby mi podziękować
- ludzie włażący do złego HO
- rikłesty o trejd, kiedy kurwa sekundę temu wylazłem z mapy
- ludzie wrzucający nie to currency, co chciałem
- retardy zapraszający innych do mojego party
- ludzie niewychodzący z party po trejdzie
- hideouty innych z pingiem 400
- konieczność przerwania swoich spraw, żeby coś ojebać
- niemożność trejdu, kiedy party jest już pełne
- trejd z innej ligii wymaga przelogowania
- janusze zmieniający moje ratio, whispujący jakbym to ja takie ustalił od początku
- przeglądarka zajebana zakładkami z poe.trade

No kurwa, mogę tak bez końca.

This post was edited by Xasthur on Nov 12 2018 10:08am
Member
Gold: 5,000.38
Nov 12 2018 10:14am
Quote (Xasthur @ 12 Nov 2018 17:07)
Rzadko? Kupowałeś kiedyś mapy? Handel w PoE to jebany rak i pierdolony żart. W 100% wspieram pomysł AH:
- AFK
- DND
- nieodpisujący
- janusze zmieniający moje ratio, whispujący jakbym to ja takie ustalił od początku

loled ;D
współczuję niefartu, ale ja naprawdę nie mam złych wspomnień z tą stroną
Member
Gold: 79.01
Nov 12 2018 10:20am
Quote (Xasthur @ Nov 12 2018 06:07pm)
- AFK
- DND
- nieodpisujący

albo jesteś malkontentem, albo największym pechowcem :D
Member
Nov 12 2018 10:24am
Quote (Ezraaa @ 12 Nov 2018 18:20)
albo jesteś malkontentem, albo największym pechowcem :D

Po prostu mam chory playtime.
Member
Gold: 23,000.10
Nov 12 2018 10:44am
Quote (Xasthur @ 12 Nov 2018 17:07)
- AFK
- DND
- nieodpisujący

dlatego ja zazwyczaj sprzedaje tylko drozsze rzeczy zeby sie nie pierdolic
oby kiedys wprowadzili jakis ah, przynajmniej na currency mapy i inna drobnice

no i oczywko upgrade premium tabow do quad tabow..

This post was edited by EustachyMotyka on Nov 12 2018 10:45am
Member
Gold: Locked
Nov 12 2018 11:08am
Quote (Xasthur @ 12 Nov 2018 18:07)
- AFK
- DND
- nieodpisujący

Jeżeli podchodzisz do gry kurwa jakbyś mial pracować i wszystko na poważnie, to srsly takie drobnostki mogą przeszkadzać, ale jak masz wyjebane to po prostu w rzadkich przypadkach trade potrwa minute zamiast 20 sec nornalnir. Porownaj to z 5-10 minutami bez poe.trade to zrozumiesz dlaczego to są gówno, a nie problemy xd.

Co do przrchodzenia gry 2h dłużej - jezeli to jest setny alt to rozumiem, ale jak Grzesiu chce zaczac od nowa to kurwa im dluzej tym lepiej, nie?
Member
Gold: 16,839.67
Nov 13 2018 01:39am
Quote (Nothus @ Nov 12 2018 06:08pm)
Jeżeli podchodzisz do gry kurwa jakbyś mial pracować i wszystko na poważnie, to srsly takie drobnostki mogą przeszkadzać, ale jak masz wyjebane to po prostu w rzadkich przypadkach trade potrwa minute zamiast 20 sec nornalnir. Porownaj to z 5-10 minutami bez poe.trade to zrozumiesz dlaczego to są gówno, a nie problemy xd.

Co do przrchodzenia gry 2h dłużej - jezeli to jest setny alt to rozumiem, ale jak Grzesiu chce zaczac od nowa to kurwa im dluzej tym lepiej, nie?

nie wiem, po prostu mnie by wkurwialo gdyby mobki nie ginely na hita, tylko na 3 a przechodzenie gry zawsze bylo dla mnie smrodem jak skurwysyn xd

Quote (Xasthur @ Nov 12 2018 05:24pm)
Po prostu mam chory playtime.

po prostu nie potrafisz korzystac z dobrodziejstw techniki. ja puszczam macro z instrukcja co typ ma zrobic (ewentualnie wypierdalac jak nie akceptuje). nawet jak pushowalismy po alt art demigody to nie bylo problemu z trejdami, typy wchodzily do hideoutu mojego supporta i grzecznie czekaly az skonczymy mape. tak samo nie wystawiam itemow tanszych niz 5-20c zaleznie od etapu ligi. chyba ze lubisz sie szarpac o rownowartosc 3fg po 3 tygodniach pypciania

w momencie gdy coś muszę kupić, to otwieram nie poe.trade a pathofexile.com/trade które jest 100x lepsze i spamuje pierwsze 20 osob. przewaznie dostaje 6-7 inviteow na raz. szczegolnie spoko jak mam uzbierac seta kart, czy duza ilosc esencji bo nic innego raczej nie kupuje
ludzi wypierdalasz z party 1 kliknieciem jak masz odpowiednie trade macro, takze sam siebie cuckujesz i jesli masz 'chory playtime' a nie uzywasz rzeczy ulatwiajacych trade to radze ustawic sobie 0 publicznych tabow/grac ssf

This post was edited by nestlecornflakes on Nov 13 2018 01:46am
Member
Nov 13 2018 04:36am
Quote (nestlecornflakes @ 13 Nov 2018 09:39)
po prostu nie potrafisz korzystac z dobrodziejstw techniki. ja puszczam macro z instrukcja co typ ma zrobic (ewentualnie wypierdalac jak nie akceptuje). nawet jak pushowalismy po alt art demigody to nie bylo problemu z trejdami, typy wchodzily do hideoutu mojego supporta i grzecznie czekaly az skonczymy mape. tak samo nie wystawiam itemow tanszych niz 5-20c zaleznie od etapu ligi. chyba ze lubisz sie szarpac o rownowartosc 3fg po 3 tygodniach pypciania

ludzi wypierdalasz z party 1 kliknieciem jak masz odpowiednie trade macro, takze sam siebie cuckujesz i jesli masz 'chory playtime' a nie uzywasz rzeczy ulatwiajacych trade to radze ustawic sobie 0 publicznych tabow/grac ssf

Gadaj zdrów, ale korzystam ze wszelkich udogodnień, jakie tylko istnieją i w kurwę podtrzymuję swoją opinię. Nie rozumiesz, że wszystko o czym napisałeś, powinien zrobić KUPUJĄCY. To, jak łatwo lub trudno można samemu go pokierować czy wypierdolić z party, nie ma najmniejszego znaczenia. Nie jestem kurwa od niańczenia, bo ktoś nie umie w komputer.

Quote (nestlecornflakes @ 13 Nov 2018 09:39)
w momencie gdy coś muszę kupić, to otwieram nie poe.trade a pathofexile.com/trade które jest 100x lepsze i spamuje pierwsze 20 osob. przewaznie dostaje 6-7 inviteow na raz. szczegolnie spoko jak mam uzbierac seta kart, czy duza ilosc esencji bo nic innego raczej nie kupuje

Czyli tylko wkurwiasz ludzi, nie dołączając do połowy inwajtów. Gardzę.

Poza wszystkim, bez względu na to jak boski jesteś w trejdowaniu, AH zawsze będzie szybszy i wygodniejszy.

This post was edited by Xasthur on Nov 13 2018 04:40am
Member
Gold: Locked
Nov 13 2018 04:58am
Quote (Xasthur @ 13 Nov 2018 12:36)
Gadaj zdrów, ale korzystam ze wszelkich udogodnień, jakie tylko istnieją i w kurwę podtrzymuję swoją opinię. Nie rozumiesz, że wszystko o czym napisałeś, powinien zrobić KUPUJĄCY. To, jak łatwo lub trudno można samemu go pokierować czy wypierdolić z party, nie ma najmniejszego znaczenia. Nie jestem kurwa od niańczenia, bo ktoś nie umie w komputer.

Czyli tylko wkurwiasz ludzi, nie dołączając do połowy inwajtów. Gardzę.

Poza wszystkim, bez względu na to jak boski jesteś w trejdowaniu, AH zawsze będzie szybszy i wygodniejszy.

Ale nikt nie napisal, ze AH bylby gorszy czy wolniejszy. Mowimy o tym, ze najwyrazniej psychicznie nie jestes ogarniety na tyle, żeby pojac obecnie stosowany model handlu. GGG nie zrobi AH, poe.trade to dobre rozwiazanie pośrednie i nie ma co sie kłócić. Nie szkoda ci nerwów na jebaną gre, w ktorej straciles 5 milisekund i trade moglby byc bardziej optymalny? Chryste xd
Go Back To Polska Topic List
Prev17987998008018021198Next
Add Reply New Topic New Poll