Quote (markov @ 23 Oct 2016 18:11)
Na 5 zlozonych przez nich komputerow 4 poprawialem, nie wiem czy skladanie przez morele to jakis wyznacznik i gwarancja jakosci.
Nie mówię, że jest to wyznacznik i gwarancja jakości. Jest to usługa za którą zapłaciłem i na którą gwarancję udzielili. Zainstaluję jakąś inną wersję biosa i jeśli nadal będzie chujnia to wolę oddać w ramach gwarancji niż samemu przy tym grzebać, co by się nie okazało, że oleją później moją gwarancję jak wyjdzie, że go rozbierałem i sam próbowałem naprawiać.
Quote (zemnolepiejniezadzierajj @ 23 Oct 2016 18:13)
Dlatego jak ja kupowalem od nich to bez skladania, mimo ze, pierwszy raz to robilem. :rolleyes:
Którego masz biosa zainstalowanego? Jeśli śmiga bez problemu to wrzucę tego samego i będzie jako taka pewność, że to nie w tym problem.
Quote (Majonez @ 23 Oct 2016 18:18)
Co mozna spierdolic przy skladaniu komputera oprocz gownianego ulozenia kabli? Caly czas sie tez zastanawiam jakim trzeba byc geniuszem zeby wygiac nozki w sockecie procesora.
Obstawiam, że ludzie którzy te PCty składają zarabiają ~1800 zł i mają grubo wyjebane czy coś spierdolą, bo firma jest od tego ubezpieczona.
This post was edited by RavenN on Oct 23 2016 10:23am