Quote (cOr @ 31 Oct 2011 19:31)
ogolem oprocz tego ze gra jest swietna to jednak nie wszystko jest dopiete na ostatni guzik
najardziej mnie boli syfiastosc mapki, jest absolutnie gówniana, pokazuje raptem pare metrow naokolo, nic na niej nie widac
drugi to deploy, tez wyglada to mizernie, nie mozna nawet kliknac na "mapce" ludzika na ktorym chce sie odrodzic tylko trzeba po nickach klikac. ogolem caly interfejs do broni/deploy itd jest malo czytelny
wkurzajace jest tez odblokowywanie wszystkich akcesoriow do kazdej broni oddzielnie, bezsens, skoro moge zalozyc holo na jeden karabin to czemu nie na inny?
nielimitowane ammo do mortara to nawet nie trzeba komentowac
ogolem to ze gra nie ma menu, to tez jest jakis absurd. wszystko przez browser, do bety moze i sie nadawalo ale mi sie to nie podoba, ciagle wlaczanie gry od nowa. nie wspomne o braku mozliwosci dolaczania do kolejki do serwa
nie rozumiem po co na sile kombinowali. przeciez w BC2 wszystko to co wypisalem bylo super swietnie rozwane, czytelne i intuicyjne
na szczescie to tylko "pierdoły" a gra jako calosc jest epicka
N zmienia powiększenie mapy.
M pokazuje większą mapę.
Ja na dużym powiększeniu (domyślnym) biegam chyba tylko w momencie np. zdobywania flagi, na nim widać kto pilnuje której części budynku. Jako snajper zwykle używam średniego powiększenia, a czasami bez powiększenia + M, żeby zobaczyć co dzieje się na całej mapie.
This post was edited by toyo on Oct 31 2011 12:12pm