Quote (Janusz_Tracz @ Oct 14 2014 06:33pm)
taka mala rada od starego wyjadacza - nie warto sobie zawracac gitary dark elixirem na niskim lvlu czy robieniem muru/kopalni itp. najwazniejszy jest upgrade jednostek, spelli i campow. jednym slowem ofensywa.
No nie wiem, majac chujowy def nie dasz rady nafarmic potrzebnych surowcow. Chyba ze spedzasz caly dzien na farme i z nagrod upg. Ja to wole canon/archery > lekko murek > reszta.
Quote (Grigo @ Oct 14 2014 07:04pm)
Nawet z ofensywą było cienko, bo skanowałem 30 minut w poszukiwaniu jakiegoś celu; wszystkie po 2k surowca albo 300 lvli wyżej ode mnie i nie zarysowałbym nawet muru... Próbowałem na różnych poziomach trofeum i było tak samo, a nie chce mi się na bodajże th7, gdzie koszty upgradeów sąwysokie, marnować 30 minut dla 30k zysku
Bredzisz. Atm mam ~1,1k trophy i co chwile znajduje piekne wioski z lupem 80k - 150k (uwzgeldniam tylko te ktore maja dosyc latwy def)
Quote (Grigo @ Oct 14 2014 07:10pm)
Może mi się nie chciało optymalnie dobierać tych trofeów + zapewne strategie ataku też low, bo przeważnie wysyłałem 8-10 grubasów na pierwszy ogień, potem 1-2 z bombami i jak się grubasy dopchały dalej to rzucałem barbów i łuczników na hura

Ja mam na 4lvl barby, arch i gianty. Zazwyczaj biore 5giantow w razie wizzardow i mortarow a nastepnie nakurwiam z ~50barbami po czym wysypuje sie z 80 archerow a jak zniszcza sie murki przy magazanyach z 20goblinow i mam caly lup.
Quote (Janusz_Tracz @ Oct 14 2014 07:17pm)
jak farmie to gram samymi lukami (270), trofy na poziomie 1900-2100 i losuje wioche w ktorej sa zapelnione koparki i latwo to mozna opedzlowac. gigow sie nie robi na farme bo za drogie.
a na normalny atak gra sie wizzardy+golemy. ze spellow 2x freeze i 3x rage.
Dokladnie <5>
Co do dark eliksiru - zrobie full upg murkow i defa nastepnie upg wizzow na 4 lvl i zaczne farme robic.
This post was edited by hehehehehe on Oct 14 2014 11:30am