d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Path Of Exile - Temat Oficjalny
Prev17727737747757761198Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,207.00
Oct 15 2017 03:46pm
Quote (FilipFilet @ 15 Oct 2017 23:43)
ja wiem, ze to jest smiech stary, nie musisz mi pisać :D

Tylko jak to się ma do "najlepszej gry obecnie"? No okej, okej. Nie miałem zamiaru nikogo obrażać. Uważam, że zarówno nerdy, jak i każuale powinny mieć fun w grze.
Banned
Gold: 0.00
Warn: 10%
Oct 15 2017 03:49pm
Quote (Xasthur @ Oct 15 2017 11:46pm)
Tylko jak to się ma do "najlepszej gry obecnie"? No okej, okej. Nie miałem zamiaru nikogo obrażać. Uważam, że zarówno nerdy, jak i każuale powinny mieć fun w grze.

a jakie masz dzisiaj inne gry? jakie masz inny end game w innych grach? Gralem w troche gier... Path of exile to podobno jakies mapy, a przechodzenie tej gry dluzy sie i dluzy... Old school runescape click patrz click patrz. gra jak tibia tez jakas beznadzieja. gry typu league of legends to tez bezdenna studnia. end gejmu world of warcraft nigdy nie doswiadczylem, wiec sie nie wypowadam, ale z tego co czytalem, to gierka tez sie zrobila casualowa. path of exile tez sie zrobil casual. pelno gier sie zrobilo casualowych... Ja tam lubie wyzwanie w grze i tyle.
Member
Gold: 6,207.00
Oct 15 2017 03:52pm
Quote (FilipFilet @ 15 Oct 2017 23:49)
a jakie masz dzisiaj inne gry? jakie masz inny end game w innych grach? Gralem w troche gier... Path of exile to podobno jakies mapy, a przechodzenie tej gry dluzy sie i dluzy... Old school runescape click patrz click patrz. gra jak tibia tez jakas beznadzieja. gry typu league of legends to tez bezdenna studnia. end gejmu world of warcraft nigdy nie doswiadczylem, wiec sie nie wypowadam, ale z tego co czytalem, to gierka tez sie zrobila casualowa. path of exile tez sie zrobil casual. pelno gier sie zrobilo casualowych... Ja tam lubie wyzwanie w grze i tyle.

Tylko, że jedyne jako takie wyzwanie w D3 to rankingi, o które Ty nie dbasz? Nie wiem jakie dzisiaj istnieją gry, bo nie próbuję każdego tytułu i w sumie nie śledzę branży, ale z pewnością obecnego D3 nie zaliczyłbym do topki. Z ostatnich tytułów, które są dużo lepsze (aczkolwiek z innej bajki), a z którymi miałem przyjemność to Wiedźmin 3 i Doom.
Banned
Gold: 0.00
Warn: 10%
Oct 15 2017 03:55pm
Quote (Xasthur @ Oct 15 2017 11:52pm)
Tylko, że jedyne jako takie wyzwanie w D3 to rankingi, o które Ty nie dbasz? Nie wiem jakie dzisiaj istnieją gry, bo nie próbuję każdego tytułu i w sumie nie śledzę branży, ale z pewnością obecnego D3 nie zaliczyłbym do topki. Z ostatnich tytułów, które są dużo lepsze (aczkolwiek z innej bajki), a z którymi miałem przyjemność to Wiedźmin 3 i Doom.

bardziej mialem na mysli gry w ktorych mozna grac z innymi graczami niz te single player :P.

A co do rankingow, to ja w d3 gram solo, i daje mi frajde gdy zrobie greater rifta a tam 3 unikaty leca czy 4 xddd.
Member
Gold: 23,000.10
Oct 15 2017 04:56pm
Quote (Xasthur @ 15 Oct 2017 21:56)
To wcale nie jest takie dziwne. D3 jest wykonane dużo lepiej od strony technicznej, a to dużo, bo dzięki temu rozgrywka jest o wiele bardziej miodna niż w drewnianym PoE. Gdyby tylko devy wiedzieli kurwa co z tym dalej zrobić, to PoE nie miałoby startu.

Nowe akty to taka copy - pasta, że blizz by się nie powstydził. Po takim hajpie (i nie oglądaniu żadnych spoilerów), spodziewałem się zmiażdżenia odbytu. A tu się okazało, że nowy akt w zasadzie jest tylko jeden. :rolleyes:

Aha, endgejm w D3 jest lepszy. Przynajmniej ja mam takie odczucia po wynerdzeniu obu gier dość mocnym. Inna sprawa, że w PoE był to SC, co mogło mieć znaczący wpływ na opinię. ^_^

kupilem d3 na premiere, pogralem z tydzien i juz nigdy nie wrocilem, nie mam zamiaru kupowac dodatku (lub dodatkow, jesli jest kilka) bo mnie zniechecili podstawka niestety
jedyna opcja jak bedzie jakis kundel bundel albo cos i beda dawac za dolca to wtedy kupie
Member
Gold: Locked
Oct 16 2017 12:21am
D3 jest dobrą grą jak ktoś chce się randomowo ponapierdalac przez godzinkę, gora dwie tygodniowo. Potem robi sie ta gra nudna jak flaki z olejem. Kiedyś za czasow AH, gdy nie bylo paragonów to można było AH i loot hunt uznać za end game. Jak weszly paragony to 100 plvl to tez jakis dalszy cel był, a teraz? Coraz wiecej cukierkowosci i casualizacji. Nieograniczona liczba lvli, która tylko i wyłącznie faworyzuje boty, których potem nie da się dosięgnąć. Blizz nie robi nic z najglupszym demonb****y czy innymi cheatami jak zwiekszony zasieg widzenia i inne pierdoly, mimo ze są one uzywane na streamach najwiekszych graczy... podsumowujac obecnie d3 to dno dna pod wzgledem multiplayeru, ale całkiem ok pod wzgledem single player.

Poe jest chociaz o tyle przyjemne, ze po zakonczeniu osiągnięć, zabiciu solo shapera, uber atziri, wszystkich breachlordow i wylapaniu HH, możesz sie pobawić i wymyślać przeróżne buildy. Są ich setki. Oczywiście niektóre nie wyczyszcza t15, ale zabawa z planowaniem i itemizacja jest wg mnie lepsza nawet od samej pozniejszek gry
Member
Gold: 17.30
Oct 16 2017 01:17am
Mam nadzieje ze nastepna liga bedzie op op bo ta obecna to syf.
Member
Gold: 269.00
Oct 16 2017 01:54am
Quote (Nothus @ Oct 16 2017 07:21am)
D3 jest dobrą grą jak ktoś chce się randomowo ponapierdalac przez godzinkę, gora dwie tygodniowo. Potem robi sie ta gra nudna jak flaki z olejem. Kiedyś za czasow AH, gdy nie bylo paragonów to można było AH i loot hunt uznać za end game. Jak weszly paragony to 100 plvl to tez jakis dalszy cel był, a teraz? Coraz wiecej cukierkowosci i casualizacji. Nieograniczona liczba lvli, która tylko i wyłącznie faworyzuje boty, których potem nie da się dosięgnąć. Blizz nie robi nic z najglupszym demonb****y czy innymi cheatami jak zwiekszony zasieg widzenia i inne pierdoly, mimo ze są one uzywane na streamach najwiekszych graczy... podsumowujac obecnie d3 to dno dna pod wzgledem multiplayeru, ale całkiem ok pod wzgledem single player.

Poe jest chociaz o tyle przyjemne, ze po zakonczeniu osiągnięć, zabiciu solo shapera, uber atziri, wszystkich breachlordow i wylapaniu HH, możesz sie pobawić i wymyślać przeróżne buildy. Są ich setki. Oczywiście niektóre nie wyczyszcza t15, ale zabawa z planowaniem i itemizacja jest wg mnie lepsza nawet od samej pozniejszek gry

Serio blizz nic z koleżką nie zrobił? Bardzo ciekawe biorąc pod uwagę fakt, że w pozostałych ich gierkach bociki spod tego szyldu są banowane praktycznie natychmiast.
Member
Gold: 1,040.00
Oct 16 2017 06:55am
d2 > poe
Member
Gold: Locked
Oct 16 2017 07:23am
Quote (SpoilsSeeker @ 16 Oct 2017 09:54)
Serio blizz nic z koleżką nie zrobił? Bardzo ciekawe biorąc pod uwagę fakt, że w pozostałych ich gierkach bociki spod tego szyldu są banowane praktycznie natychmiast.

Nic a nic. Honor zostal wybanowany i teraz ciezko miesiac sie utrzymac na bocie, a demon lata jak pojebany
Go Back To Polska Topic List
Prev17727737747757761198Next
Add Reply New Topic New Poll