Quote (kedra1994 @ 3 Sep 2014 15:20)
Jutro odbieram w sklepie Tablet Dell Venue 7 3g
posiada ktoś takowy? jak się sprawuje?
ja mam ale opinia też taka dwutygodniowa:
nie da się go zmulić nararazie, odpalone wszystko na raz i nie łapie przycinki, wygląda ładnie, opisywane na forach problemy z matrycą - 'wylewające się' podświetlenie w moim modelu oczywiście też jest ale nie przeszkadza no i dell podobno uznaje i wymienia na tej podstawie także poleci na wymianke za jakiś czas
jakieśtam giery śmigają realracingi czy cośtam chodzą płynnie bez najmniejszego bąka
jest pare apliakcji które nie chcą uaprcie działać (np facebook i messeneger)
mx player czasami gubi obraz i trzeba wyłączyć włączyć ekran i wraca, ale potrafi wkurwić
bateria znośna jednak na całodzienny maraton oglądania filmów nie ma co liczyć
wifi, 3g bezproblemowo aczkolwiek żeby wybrac kody do doładowania trzeba przekładać sim do telefonu (z zasięgiem 3g chyba jest ok bo mimo że simka z jakiegoś lyca mobile [cokolwiek by to nei było] nie schodzi raczej poniżej 3/4 sygnału
gps jeszcze nie zdażyło mi się używać, aczkolwiek w pokoju fixa niechętnie łąpie
ja używam do zupełnie nie wymagających rzeczy jak kalendarz internet i filmy także taka opinia raczej niezbyt wiele wnosi
no i powyższe problemy z aplikacjami też zapewne są do rozwiązania w 3min ale sie nie znam ok
jak coś jeszcze to służę
a i jeszcze jedno, przyciski volup vol down są tak umiejscowione że w etui z klawiaturą są notorycznie wciśnięte, patrzyłem na pare takich modeli dostęnych w sieciówkach i zawsze tak wychodzi, że zaczep trafia w przycisk taże chujnia

aczkolwiek zapewne istnieją jakieś etui które mają inaczej rozwiązane mocowanie np w rogach
This post was edited by Zapp on Sep 3 2014 08:03am