Quote (zibib @ Jan 19 2016 06:25pm)
Kup po prostu e39 i tyle, e46 to inny segment niż a6 -,-
Przecież o tym napisałem.
Quote (dawid9400 @ Jan 19 2016 06:15pm)
Heh, przecież nie mówię, że w e46 ma być tyle miejsca i taki komfort jak w a6, bo to inne segmenty, po prostu mówię, że przesiadka dla niektórych może być drastyczna, bo nie każdemu podoba się taka mała przestrzeń na miejscu kierowcy, mi osobiście nie przeszkadza, ale uczucie co najmniej dziwne jak mam boczną szybę i słupek przy łbie.
Napisałem też, że całkiem mi się podobało, jednak jest dość dziwnie, ale mi się podoba, nie potrzebuję większego auta niż audi a4/bmw 3, w 90% jeżdżę sam lub z 1 osobą.
Quote (Menthololowy @ Jan 19 2016 06:25pm)
Czyli nie przejechałeś się tylko zostałeś przewieziony. W takim bądź razie nie wiem jak możesz się wypowiadać n/t prowadzenia. BTW jeszcze wypadałoby napisać jaką A6 jeździłeś bo do C6 były na wielowahaczu i jest bardzo komfortowa ale prowadzi się jak kostka masła upalny dzień i jest bardzo nietrwałe szczególnie na polskich drogach. W C7 już zrezygnowali z tego rozwiązania ponieważ było po prostu chujowe. Ale to już całkiem inne lata produkcji i nie ma co podejmować tematu. Jak wcześniej napisałem samo ogólne porównanie A6 i serii 3 już samo w sobie jest nieporozumieniem i w mojej opinii wynika z Twojego laictwa.
Nie wiem o co Ci chodzi. Pisząc, że się przejechałem miałem na myśli, że prowadziłem auto, siedziałem na miejscu kierowcy, a kolega na miejscu pasażera. a6 c6, ale bardzo szybko zakończyła się z nią moja przygoda, bo zamieniłem się na a4 b7 z dopłatą, chociaż odnoszę wrażenie, że miejsca jest też mniej niż w a4, bmw wydaje się być bardziej "zbite", niemniej jednak było spoko, po prostu inaczej.