Quote (Pingu_Hv @ Apr 9 2013 05:17pm)
tylko to już nie są czasy d2, chaty zaspamowane będą reklamami różnych treści więc i tak nie da się na nich pogadać...
a d2 tak nie było? Od patcha 1.10 w górę, zanotowałem w swojej pamięci nagły wzrost takich spam-reklam, który to pewnie trwa do dziś (w końcu w d2 nadal gra spora grupka potencjalnych klientów).
Zresztą kanały typu lol-x, z tego co pamiętam, były wylęgarnią najróżniejszej maści plebów/noobów i innych kretynów, więc co mądrzejsi ludzie (tacy jak ja, oczywiście!) po prostu uciekali na prywatne kanały, gdzie spam-botybyły od razu banowane przez operatora kanału.
Reasumując - na kanałach publicznych się nie rozmawia, tylko trolluje, kradnie (sic!), rozgląda się za dobrymi okazjami, etc
A co do zmiany, która wprowadziła by chat podobny jaki widzieliśmy w d2, to również jestem na tak! W d2, jakieś 50% czasu, który spędziłem "grając" w diabeła,to był właśnie postój na kanale, i nawet stojąc/rozmawiając z innymi ludźmi na czacie - to widząc ich levele/miniaturki postaci/opisy kont ("descriptions"), odczuwałem zdecydowanie większy komfort, niż dzieje się to teraz. Taka mała rzecz, a cieszyła oko.

Teraz wszystko to wygląda tak... nużąco.
This post was edited by 2007 on Apr 11 2013 07:45am