Quote (kedra1994 @ 11 Aug 2014 20:08)
a możesz napisać kilka słów o stabilności systemu oraz szybkości działania?
aplikacje od Microsoftu dzialaja jak rakieta, jeszcze nie zdarzylo mi się żeby tablet się zawiesil. programy z modern ui dzialaja zajebiscie płynnie, zarzadzanie ramem swietnie dopracowane. w zestawie mam pakiet office wiec w sumie nic wiecej nie potrzeba do szczęścia. sklep trochę ubogi w aplikacje, ale jest na przykład darmowa nawigacja offline i kilka gierek dla zabicia czasu. trybu desktopowego używam rzadko, w sumie zainsalowalem na nim tylko gogle chrome którego nawet nie używam. jedynie internet explorer jest przystosowany do obsługi dotykiem, pozostale przeglądarki potrzebują rysika albo myszki bo palcem ciężko się pracuje. zajebista jest swoboda pracy, normalnie używasz trybu modern, a jak potrzeba to podpinasz myszke i masz mini laptopa pod reka. jedyne co zmieniłbym w tym modelu to pamięć wewnetrzna (mogloby być 64GB bo atm mam ~5GB wolnego miejsca na C a i tak wszystkie pliki są na karcie) i chowany w obudowie rysik jak w galaxy note. jak masz więcej pytan to wal na pm bo mi Milton nie zdejmie warna za spamowanie