Quote (Sejko1711 @ 9 Apr 2013 15:21)
brakuje mi jeszcze jednej drobnej rzeczy na ah: sortowania itemów, które się licytuje po "dacie zakończenia"
chyba, że ja o czymś nie wiem

ja też nie moge tego ogarnąć i mi tego brakuje ale słyszałem że niektórzy mogą filtować aukcję więc nie łapie się ocb
Quote (M4ciek @ 9 Apr 2013 10:41)
ciągle czekam na czat w stylu d2... tutaj w tych okienkach itd. się nie odnajduję. Tam chociaż widziałem z kim rozmawiam, kto jest na chacie, jaką ma postać.
tylko to już nie są czasy d2, chaty zaspamowane będą reklamami różnych treści więc i tak nie da się na nich pogadać...
Quote (RoGh @ 9 Apr 2013 10:25)
Patch notes 1.0.8 PTR
http://us.battle.net/d3/en/blog/9425564/Rewolucji na miarę paragona, pvp czy monster power lvl nie ma, zmiany zbyt powolne, ale moim zdaniem naprawdę dobre i trafne.
Zmiany Social features nadal zbyt płytko idące, ale dobre, dyskusje na 100 osób, komenda /f m, tagi do gier, duży nacisk na zwiększenie opłacalności teamplaya, widać gołym okiem ogrom zalet (jeszcze mniej hp mobow w party game, extra bonusy do gf, mf i expa, notyfikacje przy eliteach i gobach, party leader, usprawnienie wizowego archona) to już nie jest solo game. Sporo dobrych małych poprawek, usprawniajacych rozgrywke: identify all, craft masowy, porównywanie itemow bezpośrednio z AH, wyswietlanie większej ilości buffow.
Kończy sie tez okres nabijania paragonow tylko na scorpionsach, exp od nich zmniejszony aż o 3/4 - dobry ruch, razem ze zwiększeniem gęstości mobow w innych aktach byc moze pojawia sie nowe lokacje do farmy, ale już sam fakt dramatycznego spadku expa scorpow powinien zachęcić do szukania nowych rozwiązań.
o jakich skorpionsach mowa ? Jest jakiś skuteczny sposób wbijania paragonów o którym nie wiem ?
This post was edited by Pingu_Hv on Apr 9 2013 09:19am