Quote (groom @ 8 Aug 2013 20:30)
Ja kompletnie nie rozumiem co w nim zajebistego. O ile pierwsza polowa była jeszcze do obejrzenia tak druga to juz kompletna nuda. Szczerze mówiąc to nawet nie za bardzo wiem o czym był ten film. Niby jest jakaś historia kaskadera i policjanta ale przedstawiona w taki dziwny i nudny sposób, ze ciężko dotrwać do końca. Ten motyw z dzieciakami był tak wciśnięty na sile, ze ja miałem wrażenie, ze po godzinie komus skończył się pomysł na film i jakos trzeba go było dociagnac do końca.
Miałem identyczne odczucia, pierwsza godzina jeszcze miała jakiś potencjał, ale potem go zaprzepaszczono. Sama końcówka była już o tyle przeciągana, że w końcu przez tę ilość kombinowania nie wiedzieli jak to zakończyć i wrzucili wyjątkowo "tanią" ostatnią scenę.
Quote (EustachyMotyka @ 8 Aug 2013 10:20)
l2pisanie
juz pomijam fakt ze gowno mnie obchodzi srednia ocena twoich znajomych, bo jezeli juz sie ocenkami sugerowac to ocena jest 7 wiec twoim tokiem rozumowania, zaprzeczasz sam swoim argumentom
Bardziej mnie interesuje opinia moich znajomych niż ocena zawyżona nienaturalnie przez ilość hot15tek dających 10/10 za rajana, bo Gosling jest w tym momencie tak popularny, że przyciąga gimbusiary niczym Janusz Depp (top#4 na filmwebie w aktorach, rotfl)
This post was edited by myr00n on Aug 8 2013 02:29pm