Quote (ShiSeido @ 19 Aug 2012 10:41)
Pierwsze, co chcialbym aby apple zmienil. To uwolnienie uzytkownikow, z programow typu itunes żeby kazdy mogl swobodnie poruszac sie, i wymieniac pomiedzy komputerami rózne pliki
2.całkiem nowy design
3. aparat/kamerka mam funkcjie krecenia filmow w 720p 60k/sec lecz jesli chodzi o zdiecia jak biore na kompa przyblizenie to juz rozmyty szajs
Jesli by porownac s3 i ip4s pod wzgledem np. kamery/aparatu to prawie to samo tyle ze s3 ma takie jakby soczyste kolory a ip bardziej wyblakłe.
Natomiast system andro, podoba mi sie dlatego że od poczatku jest ta łatwosć przesylania plikow i na odwrot. Niestety apple, trzyma ludzi na uwiezi
i komplikuje wiele rzeczy.
Pozdrawiam
Pomijając kamerę (która mnie osobiście gówno obchodzi), to rzeczy, o których piszesz nie zmienią się, bo to jakby rdzeń filozofii Apple.
Tutaj odcinek serialu to właśnie odcinek serialu, a nie plik .avi, a piosenka to nie "empetrójka". iTunes jest właśnie interfejsem, który pozwala myśleć o multimediach nie jako plikach, a bardziej jak o zasobach. To też sklep z muzyką, serialami itp., który im bardziej jest widoczny tym większa szansa, że coś kupisz, więc żadnych zmian raczej nie będzie

Design jest ok.
Mnie to podejście do przesyłania plików drażni coraz mniej, bo do niczego mi to specjalnie nie potrzebne. Zazdroszcze np. łatwego i automatycznego backupu, ale wolę lepszą integrację z Google.