Quote (PYZA @ 29 Mar 2013 02:03)
ino jest tak co mnie wkur.....ia niesamowicie , masz dajmy na to amu wypas koks etc chcesz sprzedac a tu blizz wyskakuje ze za XX bedzie patch 1.08 i beda lepsze itemy....ludzie sie wstrzymoja z kupnem itemow wartych xxxx mln oczywko nie wszyscy ale spora czesc ... i rynek stoi to mnie strasznie wkur... zamiast tydz pzred wydaniem dac cynk ze zmiana patcha to ci 3 miechy przed i rynek stoi a mam tyle do sprzedania.... imo farmie wysokie mp co tez sie po żalee ..... mp 7/10 i wy[ada mi item co 1 wszy raz widze na oczy patrze hmm bedzie kaska na $ patrze roll acha... 100 mniej vita niz ten za 20 euro ................ co wku...rwia nie to ze ci padnie dajmy na to mempo co zadko pada z cc masz 45 + euro bez cc mozeszu charsi sprzedac i to jest poje... moim zdaniem za malo afiksow losowych juz nawet nie ten cc a 300 vita nie wiem jakies do skilla i inne unikatowe a jak jest do tej pory? ias/vit % / res i albo z gownem albo z cc a jak bylo w d2 rare ? itemz 60 lvla mogl bys lepszy od kazdego uniqa i to jest wkur..jace ok pomijajac jakies smieszne leoriki ringi z 20 lvla ze daja 30 % expa super na 90 paragonie sa tak wazne jak ksiadz przy ruch...aniu to ta gra ma zly progres w wypadaniu itemow argumentuje tym ze na 2x paragonie w jeden dzie wypada mi furia soc i % cd i lauci 100 ster /50 ir /9/6 cc mam z tego lacznie 270 zl a terZ....CHJ IM W DUPE a na 89 paragonie i mp 7/10 leci mi wch..j wieli i bombelki
ja pierdole, ktoś ten bełkot przeczytał w ogóle?